Edremit'te korkunç cinayet!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde işlenen cinayetin alınan aracın borcu nedeniyle işlendiği ortaya çıktı.

Edremit'te korkunç cinayet!
İHA'nın haberine göre, önceki gece saat 01.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi'nde üzerinde bulunan Üçgen Park’ta iki arkadaş buluştu. Aldığı aracın borcunun ödemediği iddiası ile çıkan tartışma sonrası M.G. isimli bir şahıs, alacaklı olduğu Nusret Aydoğan'a (40) pompalı tüfekle kurşun yağdırdı.

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekipleri, yaptığı incelemede çok sayıda kovan çekirdeği bulurken, şahsın cep telefonunda ki küfürleşme mesajları da dikkat çekti. M.G.'nin sattığı aracının kalan parasını istemesi üzerine çıktığı öne sürülen olay sonrası mahalle sakinleri de korku dolu anlar yaşadı.

Kurşunların hedefi olan Aydoğan, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinden kaçarak uzaklalan M.G. ise, Havran'da ki ikametinde yakalandı.

Bölgede ki çok sayıda işyerinin de camları kırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri ise, günün aydınlanması ile geniş çaplı araştırma başlattı. Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen ceset, bugün Havran’ın Eğmir Mahallesi’nde toprağa verildi.