Efsane Maradona sahalara dönüyor!

Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Diego Armando Maradona, 53 yaşında yeşil sahalara dönüyor.

Efsane Maradona sahalara dönüyor!

Ülkesinin beşinci lig ekiplerinden Deportivo Riestra ile 23 Mart tarihinde ilk maçına çıkması beklenen dünyaca ünlü Arjantinli efsane, hâlihazırda bu kulübün antrenörlüğünü de yapıyor.

Maradona'nın yakın arkadaşı olan ve avukatlığını da yapan Victor Stinfale'nin sahibi oldu Riestra'nın, Arjantin Futbol Federasyonu'na Maradona'nın lisansını tekrar çıkartmak için başvurduğu bildirildi. Olé gazetesine konuşan bir kulüp yetkilisi ise, lisans ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bu işlemin kısa süre içerisinde noktalanmasını beklediklerini söyledi.

Diego Maradona'nın takıma katılışının resmiyete dönüşmesinin ardından, maçlarını 3 bin kişilik Estadio Guillermo Laza stadında oynayan Deportivo Riestra'nın, Arjantin'in köklü kulüplerinden San Lorenzo'nun stadını kullanmak için federasyona başvuru yapacağı belirtiliyor.

Napoli ve Arjantin formalarıyla dünya futboluna damgasını vuran Maradona, futbolu 1998 yılında Boca Juniors forması altında bırakmıştı. Futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlüğe de adımını atan efsane isim, Arjantin Milli Takımı ve Al-Wasl'ı da çalıştırmış ancak saha içerisindeki başarısını saha kenarına taşıyamamıştı.

SKORER

Konular Spor Haberleri