Ekranda 'güzeller' savaşı!

Ekranlar Eylül ayı itibarıyla yeni sezona start verdiler ama en iddialı diziler hâlâ görücüye çıkmadı. Ekim ve Kasım ayında izleyiciyle buluşacak bu iddialı yapımların başrollerinde, Türkiye’nin en güzel kadınları var.

Ekranda 'güzeller' savaşı!
Akşam'da yer alan habere göre bakalım ekranlardaki reyting savaşını hangi güzel kazanacak?

Nurgül Yeşilçay

Yeni kadrosu ve yeni kanalıyla ‘Muhteşem Yüzyıl- Kösem- IV. Murad- Bağdat Fatihi’, sezonun iddialı işleri arasında. Özellikle de Beren Saat’in yerine gelen ve Kösem Sultan’ın 40’lı yaşlarını canlandıracak olan Nurgül Yeşilçay diziye yeni bir soluk getirecek. Fox TV’de yayınlanacak dizinin senaryosu Yılmaz Şahin’e ait. Yapımcılığını TIMS Productions'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun var. Dizi, Kösem Sultan ile oğlu Murad arasında yaşanan iktidar savaşını anlatacak. IV. Murad’ı Metin Akdülger, güzeller güzeli aşkı, prenses Farya rolünü ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Birce Akalay

Güzel oyuncu Birce Akalay’ı bu sezon yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ adlı dizinin başrolünde Hayat öğretmen olarak izleyeceğiz. Dizinin yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan var, senaryosunuysa Gani Müjde yazacak. Star TV ekranlarında yayınlanacak dizide Akalay’a Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan eşlik edecek. Doğruluğu yüzünden çalıştığı özel okulda başına gelmedik kalmayan Hayat öğretmenin yeni görev yerinde başından geçenler hem güldürecek hem ağlatacak.

Cansu Dere

Uzun bir aradan sonra ‘Anne’ adlı diziyle ekranlara dönen Cansu Dere, dizide başrolü usta oyuncu Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’la paylaşacak. Dizide Vahide Perçin, Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi oynayacak. 'Mother’ adlı Japon yapımından uyarlanan dizinin senaristliğini ise Berfu Ergenekon üstleniyor. Yönetmenliğini Merve Girgin Aytekin’in yaptığı, MED Yapım-MF Yapım ortak yapımı olan ve üç kuşağı bir araya getiren 'Anne', Ekim ayında Star TV ekranlarında olacak.

Tuba Büyüküstün

Yapımcılığını Ay Yapım‘ın üstlendiği yeni sezon dizilerinden Cesur ve Güzel’in başrolündeki güzel
Tuba Büyüküstün… Bu ay Star TV ekranlarında başlayacak dizide Tuba’nın tol arkadaşıysa Kıvanç Tatlıtuğ. Ali Bilgin‘in yöneteceği dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor. Dizide, iki aile arasındaki düşmanlığın ortasında kalan Cesur ile Süphan’ın aşkı anlatılacak.

Bergüzar Korel

‘Vatanım Sensin’ 10 yıl aradan sonra Bergüzar Korel ve eşi Halit Ergenç’i bir araya getiriyor. Diziyi Yağmur ve Durul Taylan kardeşler yönetiyor. Necati Şahin ile Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı, O3 Medya imzalı dizide diğer önemli rolleri Onur Saylak ve Şebnem Hassanisoughi paylaşıyor. Kanal D’de yayınlanacak dizinin konusuna gelince; 1918'in İzmir'inde bir askerin vatanı ve aşkı uğruna verdiği savaşı anlatacak. Halit Ergenç 'Cevat' isminde vatansever bir askeri canlandıracak. Bergüzar Korel de onun iki çocuklu eşi 'Azize' rolüyle karşımızda olacak.