Ekrem İmamoğlu: "Ben herkesle çalışırım"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim süreci uzattıkça problem çıktığını belirterek, “Verin mazbatayı, bakalım işimize. Bırakın seçimi, milleti oyalamayın. Bize görevimizi verin, işimizi yapalım” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu: "Ben herkesle çalışırım"
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Esenyurt’ta vatandaşlara hitap eden İmamoğlu, sadece Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili değil, AK Partili, HDP’li, MHP’li ve Saadet Partili vatandaşların da oyunu aldığını söyledi. Herkesin inancına, yaşamına saygılı olacaklarını kaydeden Ekrem İmamoğlu “Bu millet adına size hizmet etmek için benden kaçsa ben kovalarım kardeşim. O kapıyı kilitlese ben bacadan girerim. Ben herkesle çok iyi anlaşır, çok iyi çalışırım. İmamoğlu’nun huyunu biliyorlar Sayın Cumhurbaşkanı ile çok iyi anlaşır diye korkuyorlar” dedi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine gitme kararına ilişkin yapılan yorumlara değinen İmamoğlu, “İmamoğlu niye maça gitmiş? Ben seçimden önce bu hafta bu maçlara gideceğimi arkadaşlarımla paylaşmıştım. Galatasaray bu şehrin takımı değil mi? Fenerbahçe bu şehrin takımı değil mi? Beşiktaş bu şehrin takımı değil mi? Neymiş, maçta ‘mazbata’ diye bağırırlarsa toplum şöyle olurmuş, böyle olurmuş. Hiçbir şey olmaz. Bizim milletimiz bir arada durmayı, kucaklaşmayı becerir” ifadelerini kullandı.