Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz’ın gösterisini izledi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) iptal ettiği seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Kuzey Kıbrıs ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile birlikte komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisini izledi.

Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz’ın gösterisini izledi
MedyaRadar'ın haberine göre Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile ilk olarak KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi Meral Akıncı'yı ziyaret etti. Görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi. İmamoğlu, daha sonra doktor Fazıl Küçük ile KKTC'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın anıt mezarı ile Boğaz Şehitliği'ni ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu, akşam ise kaldığı otelde, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ile birlikte son günlerde Bahçeli'nin hedefinde olan komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisini izledi.

Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz’ın gösterisini izledi

Sanatçı Zülfü Livaneli de gösteriyi izleyenler arasında yer aldı.

Ekrem İmamoğlu, Cem Yılmaz’ın gösterisini izledi - Resim : 2

BAHÇELİ CEM YILMAZ'I ELEŞTİRMİŞTİ

YSK’nın seçimleri yenileme kararı almasının ardından Twitter hesabından “Seçimleriniz iptal edilmiştir… Peki! Biraz daha izahat istiyor ama yok. Çok üzücü bir durum… Bunu memleketimiz hak etmiyor… Bir daha oy kullanmak çok büyük bir zahmet olmayacak, gidip vazifemizi yapacağız. Akıl almaz ama gerçek… Acı bir gerçek” diyen Cem Yılmaz’a tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cem Yılmaz’ı bundan sonra sevemem” açıklamasında bulunmuştu.