Ekrem İmamoğlu'ndan Demirören Medya'ya sert tepki!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Demirören Medya Grubu'na Hürriyet ve Milliyet gazetelerinin “PKK ile bağlantılı adaylar” haberine tepki göstererek, "Kraldan çok kralcılık yapmayın. Herkes haddini bilecek” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Demirören Medya'ya sert tepki!
MedyaRadar'ın haberine göre CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş Beyoğlu Piyalepaşa’daki Ağaçlaraltı ortak miting düzenledi.

İmamoğlu, Demirören Medya Grubu'na ait gazetelerde yer alan “PKK ile bağlantılı adaylar” haberine tepki gösterdi. Demirören Medya Grubu'na "Kraldan çok kralcılık yapmayın" çağrısı yapan İmamoğlu, şöyle konuştu:

"Bizim böyle bir bağlantımızı kurarak sizlerin huzurunda bizi aşağı çekmek istiyorlar. Dün bile bir medya grubu bunu vazife edinmiş. Ben üzülüyordum dile getirmiyordum şimdi dile getiriyorum. Herkes haddini bilecek. Niye hassasiyetlerim vardı. 60-70 yıllık asil kurumların isimlerini taşıdıkları için dikkatli davranıyordum artık vazgeçtim. Demirören Medya Grubu, kendi internet sitelerinde  bizim üzerimizden yayınlar yapıyor. Hem de nasıl hiç olmamış bir şekilde. Bizi manşete koyuyorlar, 3 gün 4 gün orada tutuyorlar, afişe ediyorlar. İçinizde Hürriyet gibi Milliyet gibi hepimizin saygı duyduğu 60-70 yıllık kurumlar var. Yıllardır evimize alıyoruz, ben üzülüyorum; taşıdığınız o isimlerin hakkını vermediğiniz için üzülüyorum. Kendinizi düzeltin. Bir hafta sonra biz belediye başkanı seçilince  geleceksiniz çayımızı kahvemizi içeceksiniz. Kraldan çok kralcılık yapmayın.

Halbuki gazetecilik asil bir meslek. Gazeteci yalan yazmaz. Bu işler de bizim üzerimizde kalmaz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Biz kim olduğumuzu biliyoruz. Tek dertleri biz seçimi kazanacağız."