Ele ele ölüme yürüdüler!

70 yaşındaki Altan Çetin ile 68 yaşındaki eşi Ülker Çetin’in cesetleri kaldıkları otelin yakınındaki bir sitenin sahilinde bulundu.

Ele ele ölüme!
Yeni Asır'da yer alan habere göre İzmir Çeşme'de kaldıkları otel odasına intihar edecekleri yönünde not bırakarak kayıplara karışan 70 yaşındaki Altan Çetin ile 68 yaşındaki eşi Ülker Çetin'le ilgili esrar perdesi aralandı. 6 Şubat gecesinden bu yana kayıp olan çiftin cesetleri kaldıkları otelin yakınında, Sakarya Mahallesi'ndeki bir sitenin sahilinde 1 saat arayla bulundu. Çiftin, intihar etmeden önce vücutlarını Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne bağışladıkları ortaya çıktı. Çiftin intihar notu bırakarak kayıplara karıştığını dün sürmanşetinden okurlarına duyuran Yeni Asır, çiftin odada bıraktıkları mektuplara ve ele ele intihara gitmeden önce oğullarına gönderdikleri mesajlara ulaştı.

'HASTASINIZ SİZ'

Çift, oğullarına son olarak, "Eşyalarımızı ve arabamızı sattık. Bankadaki paramızla birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geride hiçbir anı bile kalmadı. Şimdi gidiyoruz. Hoşçakal" diye whatsapp mesajı yazdı. Oğulları da 2 dakika sonra bu mesaja, "Hastasınız siz, aynı anneannem gibi, canlınız yetmedi, kendinizi öldürerek de ağzıma s..n. Nefret ediyorum ikinizden" cevabını verdi. Bu mesajlaşmanın ardından otel yönetimi ve adli mercilere yönelik 2 intihar mektubu yazıp birlikte imzalayan çift, otel çalışanlarına da zarf içinde bahşiş bırakmayı ihmal etmedi. Diğer eşyalarıyla cep telefonlarını da odada bırakan çift, güvenlik kamerası kayıtlarına göre saat 01.40 sıralarında otelin arkasındaki restoran kapısından el ele çıkarak plaja doğru gitti.

BAHŞİŞ BIRAKTILAR

Birkaç yakınına da intihar edeceklerine dair mesaj gönderdikleri belirlenen çiftten bir daha haber alınamadı. Üç gündür jandarma tarafından karadan, sahil güvenlik ekipleri tarafından da denizden aranan çiftin cesetleri, dün öğle saatlerinde Sakarya Mahallesi'ndeki bir tatil sitesinin sahilinde bulundu. Denizde boğularak öldükleri tahmin edilen çiftin cesetleri, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çiftin oğullarının yurtdışından gelmesinin beklendiği ifade edildi. Öte yandan işyeri sahibi olan Altan Çetin ile emekli öğretmen olduğu belirlenen eşi Ülker Çetin'in, Mersinli oldukları ve Balıkesir Akçay'da yaşadıkları öğrenildi.

OĞLUNUN EVİNDE YAŞAMINA SON VERDİ

Öte yandan İzmir'in Bornova ilçesindeki oğlunun evine kalmak için Konya'dan gelen 73 yaşındaki Hava Demir, oğlunun evde olmadığı anda merdiven boşluğuna iple kendini asarak yaşamına son verdi.

Geçtiğimiz haftalarda Konya'dan ziyaret için oğlunun Çamdibi'ndeki evine gelen romatizma hastası Hava Demir, merdiven boşluğunda iple kendisini asarak yaşamına son verdi. Demir'in son günlerde ağrılarının arttığı ancak bunun dışında herhangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenildi...