Elis'in rüyası Kadıköy

MLS ekibi Houston Dynamo’nun yıldızı Alberth Elis, “2 yıl mukavelem var ama masada teklif var. Rüyamın Avrupa olduğu biliniyor” dedi, sonra da F.Bahçe ve Reyes’i takip etti. İddialar ayyuka çıktı.

Elis'in rüyası Kadıköy
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe'yi  Alberth Elis itiraf etti. MLS ekiplerinden Houston Dynamo’da son sezonda 30 lig maçında 11 gol 9 asist yapan 22 yaşındaki Honduraslı kanat oyuncusu, F.Bahçe’ye gelmek istiyor. Sarı-Lacivertli takımla anılmasıyla ilgili bir TV programına açıklamalarda bulunan Elis, kulüp ismi vermeden, “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamayan ancak normalde Şampiyonlar Ligi seviyesinde olan bir ekip. Kulübümle 2 yıllık sözleşmem bulunuyor.

DURUMU SAKLAMAYA GEREK YOK

Evet sözleşmem var ama benimle Avrupa’dan ilgilenen bir takım var sonuçta. Bu durumu da saklamaya gerek yok. Teklif masanın üstünde. Takımım da zaten rüyamın Avrupa olduğunu biliyor”
diye konuştu. Bu gelişmelerin ardından genç kanat oyuncusu, resmi hesabından Sarı-Lacivertli kulübün sayfasını ve Fenerbahçeli stoper Reyes’in profilini takibe aldı. Oyuncunun videolarını izleyen F.Bahçe taraftarları, futbolundan ve gol sevinçlerinden etkilendiklendiklerini belirten türde paylaşımlar yaptı...

FORVETTE DE GÖREV YAPABİLİYOR

1996 Honduras doğumlu olan ve 1.80 boyundaki Elis, sağ kanat dışında forvette de görev yapabiliyor. Houston’da çıktığı toplam 56 karşılaşmada 21 gol ve 12 asiste imzasını attı. Piyasadaki değeri ise 2.5 milyon euro. F.Bahçe’nin sonraki satıştan pay maddesi ile oyuncuyu kadrosuna katması kuvvetle muhtemel. Elis, Honduras Milli Takımı’yla da çıktığı 31 karşılaşmada 7 gol kaydetti. F.Bahçeli Reyes’i de Meksika Ligi’nden tanıyor.
Konular Spor Haberleri