Eliz Sakuçoğlu'nu şok eden pişti!

31. yaşını sevgilisi Beran Benan'la Çeşme'de kutlayan Eliz Sakuçoğlu, hayatının sürprizini yaşadı. Güzel stil danışmanı bir anda karşısında Murat Boz'u görünce bozguna uğradı.

Eliz Sakuçoğlu'nu şok eden pişti!
Takvim'den Ufuk Özcan'ın özel haberine göre yakışıklı popçu Murat Boz'la yaşadığı aşkla magazin dünyasına giriş yapan Eliz Sakuçoğlu, önceki gün hayatının en büyük sürprizini yaşadı.

Boz ile 8 yıllık aşkı geçtiğimiz sene noktalanan güzel stil danışmanı daha sonra kalbini, Beran Benan'a kaptırmıştı. Benan'la dolu dizgin aşk yaşayan Sakuçoğlu, geçtiğimiz gün soluğu Çeşme'de aldı. Yakın arkadaşı Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç'ı Çeşme'deki düğünlerinde de yalnız bırakmayan Sakuçoğlu, önceki gece de kendi doğum gününü kutladı.

YAN YANA EĞLENCE

Sevgilisi Beran Benan ve dostlarıyla birlikte Alaçatı'daki Dusk isimli mekana giden Sakuçoğlu geceye çok keyifli başladı. Ancak güzel stilist, bir anda gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yan masasında eski aşkı Murat Boz'u gören Sakuçoğlu adeta şoke oldu. Durumu fark eden popçu da hemen masasını değiştirtti. Bu pişti yüzünden Sakuçoğlu'nun keyfi kaçarken Murat Boz da kısa bir süre sonra mekandan ayrıldı. Yakışıklı popçunun mekana bilerek mi yoksa tesadüfen mi geldiği ise merak uyandırdı.

Beran Benan ve Eliz Sakuçoğlu, önceki gün Alaçatı Zio Beach'te aşk tazeledi.

SELAM VERMEDİ

Murat Boz ile Eliz Sakuçoğlu'nun ayrıldıktan sonra da dost kaldığı konuşulmuştu. Ancak Murat Boz, önceki gün pişti olduğu Sakuçoğlu'na ne selam verdi ne de doğum gününü kutladı.

Eliz Sakuçoğlu'nu şok eden pişti!

Eliz Sakuçoğlu'nu şok eden pişti! - Resim : 2