Eliz'in videosunu meğer Aslı Enver beğenmiş!

Murat Boz’un eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nun videosunu beğendiği ortaya çıkmıştı. Ama işin aslı sanıldığı gibi olmadığı öğrenildi.

Eliz'in videosunu meğer Aslı Enver beğenmiş!
Vatan'da yer alan habere göre Eliz Sakuçoğlu ile uzun süre aşk yaşadıktan sonra sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Murat Boz, yaklaşık bir yıldır ‘Kardeşim Benim’ film setinde tanıştığı Aslı Enver’le birlikte.

Geçen hafta Sakuçoğlu’nun bir ay önce paylaştığı videosunu beğendiği iddiasına hem Boz hem de Enver sessiz kalmıştı. Boz beğenisini kısa sürede geri çekmişti ancak hayranlarına yakalanmaktan kurtulamamıştı. Sakuçoğlu’nun videosunu Boz’un değil sevgilisi Enver’in beğendiği iddia edildi. Enver, bir süredir kendi Instagram hesabı kilitlendiği için sosyal medyayı sevgilisi Boz’un hesabından takip ediyor.

Instagram’da gezinti yaparken Eliz Sakuçoğlu’nun videosunu yanlışlıkla beğenen Enver, beğeniyi hemen geri aldı. Instagram’da son paylaşımını 12 Ağustos’ta yapan oyuncunun arkadaşlarına, “Eğer gerçekte beğenen Murat olsaydı ilişkimiz zedelenirdi” dediği konuşuluyor.