Elton John sonunda annesiyle barıştı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Elton John sekiz yıldır konuşmadığı annesi Sheila ile yeniden görüşmeye başladığını açıkladı.

Elton John annesiyle barıştı
Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre “Yeni Dünya” turnesini başlattığı Paris’te basına açıklamalarda bulunan 68 yaşındaki şarkıcı, haftalardır annesiyle konuştuğunu söyledi.

John, “Annemin özel hayatına duyduğum saygı nedeniyle şimdiye dek onunla olan ilişkimle ilgili konuşmaktan hep çekindim. Ancak onunla yeniden görüşmeye başladığımızı söyleyebilirim. Annemin 90’ıncı yaş gününden bu yana görüşüyoruz” dedi.

John, 2008 yılında en yakın ve en eski arkadaşları Bob Halley ve John Reid ile kavga edip görüşmeyi bırakmıştı. Şarkıcının annesi Sheila ise Hally ve Reid ile olan dostluğuna son vermeye yanaşmamış ve bunun üzerine Elton John annesiyle görüşmeyi de bırakmıştı.

Geçen ay Elton John’un West Sussex’de sahilde bir villada oturan annesi Sheila’nın geçirdiği kalça ameliyatının 30 bin sterlinlik faturasını üstlendiği ortaya çıkmış, bu da İngiliz medyasında ünlü şarkıcının annesi ile barıştığı yönünde dedikodulara neden olmuştu.