'Böcek' isyanı!..

Sadettin Saran, eski eşinin eve dinleme cihazı yerleştirdiğini öne sürüp savcılığa başvurdu. Başarılı diş hekimi ise dostlarına ‘Böyle bir haberle gündeme gelmeyi hak etmedim. Keşke evliliğimiz dostça bitseydi’ diye konuştu.

'Böcek' isyanı!..
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre büyük bir aşkla 2012'de nikah masasına oturan ünlü işadamı Sadettin Saran'ın sürpriz bir şekilde biten evliliğinin yankısı sürerken geçtiğimiz gün eski eşlerin cephesinden şok bir iddia geldi. Ağustos'ta tek celsede boşanan ikiliden Saran'ın bu süreçte evinde böcek adıyla bilinen dinleme cihazı bulduğunu ve bunu eşinin ya da bir arkadaşının yerleştirdiğini beyan ederek savcılığa başvurması şok etkisi yarattı. Bu iddialar üzerine ulaşmaya çalıştığımız eski eşler, sessiz kalmayı tercih etti. Şüphelilerin tespit edilmesini isteyen ve evinde polisler tarafından inceleme yapılan Sadettin Saran'ın ise yakın çevresine "Şapka takıp evime böcek yerleştirirken çekilen kamera kayıtları var" dediği iddia edildi.

SARAN'IN TAVRI ÜZDÜ

Boşanırken ortada bir ihanetin söz konusu olup olmadığını öğrenerek Saran'dan daha fazla tazminat talep etmek için bu yola başvurduğu öne sürülürken hem eski eşinin savcılığa başvurusu hem de hakkındaki sözleri üzerine çok üzüldü. "Bu haberlerin nereden çıktığını anlamadım. Ben böyle bir şey yapmadım" diyerek kendini savunan başarılı diş hekimi, "Keşke yıllardır yaşanan güzel şeylerin hatırına dostça ayrılmayı başarabilseydik. Boşanmaktan daha çok bu yaşananlar beni üzüyor" diyerek yakın dostlarına üzüntüsünü dile getirdi. Kaliteli duruşu ve kariyerindeki başarısını bilenler de "Kesinlikle böyle bir şey yapmaz" yorumlarında bulundu.

HÜLYA DA MUSKA KOYMUŞTU İDDİASI

Uzun yıllar önce Hülya Avşar'la aşk yaşayan Sadettin Saran'ın ilişki bittikten sonra da hayal kırıklığı yaşadığı iddia edilmişti. İşadamının Avşar Kızı'yla ayrıldıktan sonra evinde sanatçı tarafından yerleştirdiği iddia edilen muskalar bulduğu öne sürülmüştü. Saran iddiaya göre güvenliğe de "Hülya Hanım, buraya girmesin" talimatı vermişti.