Emel Yıldırım: "Tek kuruş almadım"

Özge Uzun’un sunduğu “Hayat Başlasın” programına konuk olan Emel Yıldırım ikinci umre ziyaretini de gerçekleştirdiğini söylerken boşanma ile ilgili soruya “dönüp arkama bakmam bu evlilik benim için bitmiştir” dedi.

Emel Yıldırım: "Tek kuruş almadım"
Hürriyet'te yer alan habere göre Yıldırım ikinci umre ziyaretini de gerçekleştirdiğini söylerken boşanma ile ilgili soruya “Dönüp arkama bakmam bu evlilik benim için bitmiştir” dedi.

Emel Yıldırım, evlenmenin hak olduğu kadar boşanmanın da bir hak olduğunu belirterek “Bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik için benim için bitmiştir” dedi.

TEK KURUŞ ALMADIM

İkinci umre ziyaretinden dönen ve umre bölgesinin dünyanın en güzel yeri olduğunu kaydeden Yıldırım, hayatındaki gelişmelerle ilgili şunları söyledi:

"17 yaşında herkes aklıma girdi ve güzellik yarışmasına girdim. İki sene mankenlik yaptım. Evlenince her şeyi bıraktım. Evlilik olmayınca olmuyor. Evlenmek hak olduğu gibi boşanma da haktır. Bugüne kadar evimin içini konuşan bir insan olmadım. Bir şeyler bittiğinde arkana bakmadan gidebiliyorsun. Kimse kimsenin aşkından ölmez. Bu evlilik benim için bitmiştir. Hiç birşey almadan çıktım evliliğimden. Kendi ayaklarımın üstünde durdum. Güvencem Allah’tı. Çocuklarımın babası için ‘mutlu olsun, iyi olsun’ derim. Kimseye sırtımı dayamadım bugüne kadar. Tek kuruş para almadım.

DÜNYANIN EN GÜZEL YERİ

*İkinci umrem. Dünyanın en güzel yeri. Anne olmayan insana anneliği anlatmak gibi  bir şey ama burada gerçeklerle karşılaşıyoruz. Daha güçlenerek döndüm."

Emel Yıldırım: "Tek kuruş almadım"