Emina Jahovic: "Lüks hayat için zorluk çektim"

Mustafa Sandal'dan 9 ay önce boşanan Emina Jahovic, çok zorluk çektiğini söyledi. Özenilen hayatına sahip olabilmek için çok emek verdiğini dile getiren Sırp şarkıcı, 'Tüm zorluklar hayatın bir parçasıdır, başıma gelenlerden ötürü asla şikayet etmedim' dedi.

Emina Jahovic: "Lüks hayat için zorluk çektim"

Yakışıklı popçu Mustafa Sandal'la 2008 yılında yaptığı evliliğini 2018 yılında bitiren Emina Jahovic, bu hafta ALEM Dergisi’ne konuk oldu.

Özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulunan Sırp şarkıcı, 'Hayatım tahmin ettiğiniz kadar kolay değil' dedi. Balkan ülkelerinde bir “Diva” olarak tanınan Jahovic, “Ben Balkanlar’da sadece ses sanatçısı olarak yer almıyorum, hem söz yazıyorum hem de bestelerim var. Kimi zaman duygularımı kimi zaman hayallerimi, şarkılarımla dinleyenlerime aktarıyorum. Ne yazık ki Türkçe ile duygularımı bu kadar net anlatamadığım için Türkçe şarkı sözü yazamıyorum” dedi.

İki çocuk annesi Emina Jahovic 'Hayat hepimiz için farklı dönemlerde mücadele etmeyi gerektiriyor' diye konuştu.

Hayallerinin gerçekleşmesini bekliyor

Emina 'Sizin için de dönüm noktası dediğiniz, önemli anlarınız oldu mu?' sorusuna şu şekilde cevap verdi: 'Benim hayatım dışarıdan bakıldığında kolay bir hayat gibi görünse de ben de bulunduğum noktaya gelebilmek için çok zor zamanlar geçirdim. Tüm zorluklar hayatın bir parçasıdır, bunlardan asla şikayet etmiyorum. Sağlığım ve ailem için her zaman şükrediyorum. Benim hayatta çok inandığım bir motto var. Hayatınızı zorlukların yokluğu değil, o zorluklarla nasıl başa çıktığınız tanımlar. Hayatın bize getirdiği her zorlukta olumlu bir yan arayanlardanım.' Güzel şarkıcı 'İnanıyorum ki bazı konuları zamana bırakmak gerekiyor, evren doğru zamanda hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor' diyerek geleceğe dair ümitli olduğunu dile getirdi. 

TÜRKÇE DERSİ ALMAMIŞ

Sırp şarkıcı, “Hiçbir zaman Türkçe dersi almadım, çevremde ailem ve dostlarımla konuşarak Türkçe öğrendim. Özellikle duygularını dizelere döken birisi olarak benim için duygusal açıdan zordu" diye konuştu. 

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifine özel pozlar veren Emina’nın olmazsa olmazı spora olan aşkını bu çekimle ALEM Dergisi kapağına taşıdı.