Emina Jahovic - Sadettin Saran yakınlaşması

Mustafa Sandal’dan geçen ay boşanan Emina Jahovic’le ilgili şok iddia! 36 yaşındaki şarkıcı, son 1 haftadır 54 yaşındaki iş adamı Sadettin Saran ile gizli gizli görüşüyor.

Emina Jahovic - Sadettin Saran yakınlaşması
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre magazin ve sosyete dünyası bu dedikoduyla çalkalanıyor… Emina Jahovic, Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliğini 2 çocuğuna rağmen geçtiğimiz ay bitirmişti. Sırp şarkıcı, iddiaya göre boşanmanın ardından iş adamı Sadettin Saran'la yakınlaştı. Yazın sürpriz çifti olmaya aday ikili, magazin kulislerinde konuşulanlara göre bir haftadır gizli gizli görüşüyor.

36 yaşındaki şarkıcıyla ünlü iş adamı, yakalanmamak için yoğun çaba sarf etse de geçtiğimiz gün yakayı ele verdi. Bebek ve civarında buluştukları öğrenilen ikili, çevredekiler tarafından tanınınca tedirgin oldu. Magazin dünyasının 2006-2010 yılları arasında Hülya Avşar'la yaşadığı aşkla tanıdığı Saran'ın diş hekimi Emek Külür'le 5 yıllık evliliği geçtiğimiz yıl olaylı şekilde bitmişti. Adı daha sonra Defne Samyeli ile anılan 54 yaşındaki iş adamının Jahovic'le yakınlaştığı iddiası, kulislerde şok etkisi yarattı.

EVLİLİĞİ İLGİSİZLİK BİTİRDİ İDDİASI

Büyük aşk yaşadığı Musti ile 10 yıllık mutlu evliliği mazide kalan Jahovic, ayrılmadan önce yaptığı paylaşımlarla popçunun kendisine ilgisiz davrandığını ima ediyordu.

Emina Jahovic - Sadettin Saran yakınlaşması

54 yaşındaki iş adamı, 2006 ile 2010 arasında Avşar ile aşk yaşamıştı.

Emina Jahovic - Sadettin Saran yakınlaşması - Resim : 2