Emina Sandal ile ilgili olay yaratacak iddia!

Emina Sandal’ın eski aşkına döndüğünü yazan Sırplar’dan yeni iddia: 'Marko Miskovic, yıllar önce babası yüzünden şarkıcıyla evlenemedi. Şimdi ise ailesini ikna eden iş adamı, romantik mesajlarla Emina’nın gönlünü almayı başardı.'

Emina Sandal ile ilgili olay yaratacak iddia!
Takvim'in haberine göre Sırp basını tarafından yıllar sonra yeniden bir araya geldikleri öne sürülen Emina Jahovic ile Marko Miskovic hakkında önceki gün yeni bir iddia ortaya atıldı.

Mustafa Sandal'la 10 yıllık evliliği bitmek üzere olan Jahovic'in, Sırbistan'ın büyük bankalarından birinin veliahdı olan Miskovic'le geçtiğimiz ay Belgrad'da buluştuğu iddia edilmişti. Eski aşkının gönlünü yeniden kazanmak için uğraşan Miskovic, 'Alo' dergisinin iddiasına göre Jahovic'i mesaj yağmuruna tuttu.

Şarkıcı eşi Jovana Nikolic ile evliliğinde sorunlar yaşayan Sırp iş adamı, Emina Jahovic'i, "Babam sana aşkımı hiçbir zaman onaylamadı. Fakat biz birbirimizin kaderinde yazılıyız" diye mesaj attı.

Müslüman olan Emina Jahovic'le evlenmesine karşı çıkan babası Miroslav Miskovic'i bu konuda ikna etmek için çabalayan Marko Miskovic, eski aşkını ikna etti. Mustafa Sandal'la 2008'de nikah masasına oturmadan önce Miskovic'le evliliğin eşiğinden dönen Emina Jahovic ise Sırp basınının iddiasına göre bu mesaja kayıtsız kalmadı. Marko Miskovic'le Belgrad'da buluşan Emina Jahovic, iddialara göre evliliği resmen bitmediği için de bunu şimdilik saklıyor.

ADI BACAĞINDA SAKLI

Emina Jahovic'ten babasının zoruyla ayrılan Miskovic, pek çok güzelle aşk yaşasa da Sırp şarkıcıyı unutamadı. Miskovic, Emina Jahovic ile ayrıldıktan sonra aşkının adını İbranice olarak bacağına dövme yaptırdı.

Sırp şarkıcı Jovana Nikolic ile evli olmasına rağmen kalbinde hala eski sevgilisi Emina Jahovic'i saklayan ünlü yapımcı, aşkına ikinci bir şans vermek için elinden geleni yaptı. Ve iddialara göre de Sırp iş adamı, Emina'nın gönlünü yine kazandı.