Emina Sandal'dan evliliğe ikinci şans

Mustafa Sandal ile Emina, çocukları Yavuz ve Yaman için evliliklerine ikinci şans verecek. Jahovic soyadını kullanan Emina’nın, Barcelona-Roma maçında ‘Emina Sandal’ yazısını instagram’da paylaşarak barışmayı ilan etti.

Emina Sandal'dan evliliğe ikinci şans
Takvim'in haberine göre boşanmak üzere olan ünlü popçu Mustafa Sandal ile Sırp eşi Emina Jahovic'in çocukları Yavuz ve Yaman için evliliklerine ikinci şans verdiği iddia edilmişti. Barıştıkları konuşulan çiftten Emina Jahovic, Çarşamba gecesi oğullarıyla Barcelona'ya gitti.

Camp Nou Stadyumu'nda Barcelona- Roma maçını izleyen Sırp şarkıcı, karşılaşma öncesinde yaptığı paylaşımla barışmayı doğruladı. Jahovic, kendisine Barcelona Kulübü tarafından gönderilen hediye paketinin üzerindeki 'Emina Sandal' yazısını instagram'da paylaştı.

Emina Sandal'dan evliliğe ikinci şans

Videoda özellikle 'Sandal'ı zoomlayıp gösteren Sırp şarkıcının bu hareketi "Emina Sandal, soyadından vazgeçemiyor" dedirtti. Musti ile ayrılık kararı alır almaz ilk iş sosyal medyada 'Sandal' soyadını silip Jahovic soyadını kullanan Sırp şarkıcı, barışma sonrası eski günlerine döneceğinin sinyalini verdi.

10 yıllık eşi Mustafa Sandal'la boşanmayı askıya alıp barıştığı konuşulan Emina Jahovic'in bu paylaşımı instagram'da 'Sandal' soyadını yeniden kullanacağı için de mutlu olduğu öğrenildi.

İSTANBUL'U UNUTAMADI

Emina'nın 50 bin nüfuslu, en pahalı evin 50 bin Euro olduğu Novi Pazar'da evinin dekorasyonu için 500 bin Euro harcaması, İstanbul'da çok lüks yaşayıp sadece evinin salonundaki parkeler için 100 bin TL harcaması evliliğin bitmesinin önemli nedenlerinden biri olarak gösteriliyordu. Ancak Emina'nın bu iddiaları şiddetle reddetmesi, Mustafa Sandal'la tekrar bir araya gelebileceği iddialarını kuvvetlendirmişti. Bir süre Novi Pazar'da yaşayan Emina'nın, İstanbul'u çok özlediği de iddialar arasında.

Emina Sandal'dan evliliğe ikinci şans - Resim : 2

Instagram'dan mesaj veren Emina Sandal, birkaç yıl önce, "Hayatımdaki en mutlu günüm, Mustafa ile evlendiğim gün" demişti.