Emniyet Müdürü Çapkın'dan 'sanatçıları teşhir' açıklaması!..

Hüseyin Çapkın'dan son günlerin polemik konusuna cevap!..

Emniyet Müdürü Çapkın'dan 'sanatçıları teşhir' açıklaması!..

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde personelle bayramlaştı. Emniyet Müdürü Çapkın, İstanbul'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerin görüntülerinin basında yer almasına gösterilen tepkilere de cevap verdi. Çapkın "Sanatçıların teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil" dedi.

Gazetecilerin, İstanbul'daki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerin görüntülerinin basında yer almasına gösterilen tepkilerle ilgili soruları üzerine Çapkın, şunları kaydetti:
     
"Bizim operasyonumuz bir günde yapılan bir iş değil, bir yıl süren çalışmaların neticesinde gerçekleştirildi. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından torbacılardan başlayarak alıcılara kadar zincirleme gittik. Bu kapsamda satış yaptığı ya da uyuşturucu madde aldığı tespit edilenler operasyon sırasında gözaltına alınıyor. Bunlar sanatçı da olabilir, esnaf da olabilir, bizim için fark etmez. Son operasyonda gözaltına alınanlar arasında sanatçılar da vardı. Bunların basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil. Bu, siz basın mensuplarıyla alakalı. Biz işimizi yaparız."

HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ