Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahıs yeniden gözaltında

Eskişehir’de 2 gün önce ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan Enis Duman, sosyal medya hesabında, gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili üzgün olduğunu belirterek, olay anını anlattı...

Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahıs yeniden gözaltında
Sözcü'de yer alan habere göre bir gece kulübünde sahne almak için gelen Emrah Karaduman, otel girişinde şüpheli Enis Duman tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Enis Duman, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağıyla önceki gün serbest bırakıldı.

Duman bu olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuş ve adeta günah çıkarmıştı. Kendisi hakkında verilen denetimli serbestlik kararının kaldırılabileceğini söyleyen saldırganın bu mesajı mahkeme tarafından da okunmuş olsa gerek Enis Duman yeniden gözaltına alındı.

İşte saldırganın o paylaşımları:

‘CANINI YAKMAYA DEĞMEZ’

Duman sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle arkadaşlardan binlerce defa özür diliyorum gerek platonik aşk olsun, gerek tesadüf, gerek kasıt olsun anladım ki dünyadaki hiçbir şey insanların canını yakmaya değmez. Mahkemenin kararı ile serbestim, ama tekrar bozulabilir diye düşünüyorum. Bunu söylemeseydim çok daha üzülecektim masum kalmayı ve öyle ölmeyi tercih ederim. Bununla asla zerre kadar gurur duymadım ve duymayacağım.”

OLAY GECESİNİ ŞÖYLE ANLATTI


Ayrıca ünlü Dj ve besteci Emrah Karaduman ve şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan Duman, o geceyi şöyle anlattı: “O öfkeyle gittim ama görünce iyi bir insan olduğunu düşündüm vazgeçecektim belki ama korumasının tutarsız davranışı beni o anda etkiledi. Orada kalamazdım galiba, belki onlarda istemeyecekti diye düşünüyorum istesinler ya da istemesinler beni dost olarak görmelerini isterdim her ne kadar olmasa da Bundan sonra hiçbir şey yazmayacağım uzun bir süre”

Emrah Karaduman'ı bıçaklayan şahıs yeniden gözaltında

BESTECİ EMRAH KARADUMAN’I BIÇAKLAYIP SERBEST KALAN ŞÜPHELİ TEKRAR GÖZALTINDA


Eskişehir’de besteci, aranjör ve DJ, 31 yaşındaki Emrah Karaduman ile şoförü 36 yaşındaki Volkan Karaca’yı bıçakla yaralayan, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakılan 33 yaşındaki Enis Duman, savcını itirazı üzerine gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre geçen Cumartesi günü adliyeye sevk edilen Enis Duman savlıkta ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Duman’ı adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bıraktı. Soruşturmayı yürüten savcı bugün serbest kalma kararına itirazda bulundu. Savcının itirazı üzerine Enis Duman hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Duman polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Enis Duman’ın tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edileceği belirtildi.