Emrah'ın oğlu Tayfun: 'Babamı çok özledim'

Ünlü şarkıcı Emrah’ın görüşmeyi reddettiği oğlu Tayfun Erdoğan, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla katıldı...Babasını çok özlediğini belirten Erdoğan, bir kafede garsonluk yaptığını açıkladı…

Emrah'ın oğlu Tayfun: 'Babamı çok özledim'

Tayfun Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

”BABAM RÜYALARIMA GİRİYOR”

Çok sevdiğim dedem, geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdi. Dedemi öyle görünce yıkıldım, dayanamadım.Ben babasız büyüdüm, bu yüzdendir ki beni büyüten dedemdi…Bu talihsiz olaydan sonra babam rüyalarıma girmeye başladı. Rüyamda babamla eski anılarımı gördüm.
En çok babamın başımı okşamasını ve “Evlat” demesini özlüyorum.

”BABAMI ÇOK ÖZLEDİM”

Babamı çok özledim.Babaannem de hiç aramıyor beni. Ben bugüne kadar hep sustum, babamla da aramızda hiçbir şey kalmadı artık. Geçtiğimiz yıl basın beni tatlıcıda garsonluk yaparken görüntülemişti. İnanın beni çektiklerini bilmiyordum. 

”SEN YANIMA GEL, ANNEN İSE NE YAPARSA YAPSIN”

Babam bana imza attırana kadar, her ay düzenli olarak para yolluyordu. Ama o imzayı attırdıktan sonra hiç para yollamıyor artık.Ben zorluklarla büyüdüm. Babam bir gün bana “Yanıma gel, annen ise ne yaparsa yapsın.” dedi. Bunu söyleyen bir adamın yanına mı gidecektim? Annemi sokağa atamazdım…Anneme bile anlatmadığım şeyler var. Benim annemi sokağa atan o insanla ne yapabilirim ki ben…

”ŞU AN BİR KAFEDE GETİR GÖTÜR İŞLERİ YAPIYORUM”

Şu an bir kafede çalışıyorum.Hem kasaya bakıyorum, hem de getir götür işleri yapıyorum.
Bir nevi garsonluk yani. Bir yandan da okumaya çalışıyorum. Ben babamın elini öpüp alnıma koymaktan başka biçbir şey yapmadım. Olayların bu raddeye gelmesini ben değil o istedi. Ben babamın başına zorla silah dayamadım ki!

Tayfun'un açıklamalarından kısa bir kesiti haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...