Emre Altuğ-Çağla Şıkel çiftinden inadına ikinci çocuk!..

Emre Altuğ-Çağla Şıkel çifti boşanacakları yönünde çıkan dedikodulara yeni bir bebekle cevap verecek...

Emre Altuğ-Çağla Şıkel çiftinden inadına ikinci çocuk!..

Emre Altuğ, “Dedikoduculara inat boşanmayıp ikinci çocuğu yapacağız” dedi...

EVET, ŞARKIYI BEĞENMEDİ, BENİ BOŞAYACAK"

Emre Altuğ ile Çağla Şıkel boşanacakları yönünde çıkan haberlerden "İllallah" dedi. Yeni albümünde eşi ve oğlu Kuzey için de şarkı yapan Altuğ, aynı günlerde çıkan boşanacakları dedikoduları için önce şakayla, "Evet, Çağla yazdığım şarkıyı beğenmedi, beni boşuyor" diye cevap verdi. Ancak iddiaların arkası kesilmedi.

"NE KADAR YOK DESEK DE ANLATAMIYORUZ"

Dedikodular karşısında ne yapacaklarını şaşıran Emre Altuğ ile Çağla Şıkel, mutluluklarını ispat için ikinci kez çocuk sahibi olmaya karar verdi. Bütün açıklamalarına rağmen her yerde boşanacaklarını söyleyenlere Kuzey’e bir kardeş yaparak cevap vereceklerini söyleyen Altuğ, "Onlara inat boşanmayacağız ve bu yaz ikinci çocuğu yapacağız"

HT MAGAZİN YAZARI ESİN ÖVET YAZDI...

"Size inat boşanmayacağız ikinci çocuğu yapacağız"

KISA bir süre önce Emre Altuğ’un yeni albümünü çıkarmak için hazırlıkta olduğunu hatta eşi Çağla Şıkel ve oğlu Kuzey için bir şarkı seslendirdiğini yazmıştım. Bu haber sonrasında boşanacaklarına dair haberler çıktı. Ben de, Emre Altuğ’a, “Hayırdır haberim uğursuz geldi galiba boşanıyor musunuz?” dedim. O da bana kahkaha atarak, “Evet Çağla yazdığım şarkıyı beğenmediği için beni boşuyor” demişti. Yani haberin yalan olduğunu ve mutlu olduklarını söylemişti. Ancak bu haberlerin bir türlü sonu gelmiyor. İkilinin boşanacaklarına dair haberler sürekli çıkmaya devam ediyor. Hele ki, hafta sonu izlediğim magazin programlarında, “Boşanmayacaklarını söylüyorlar ama biz eminiz. Yakında göreceksiniz” haberlerine denk gelince bir kez daha Emre Altuğ’a “Siz bizi mi kandırıyorsunuz?” dedim. O da bana, “Size inat boşanmayacağız ve ikinci çocuğu yapacağız” dedi. Yani, bu hafta tatile gitmeye hazırlanan ikili, ikinci çocuk dünyaya getirme kararı almış bile. Ha bir de aklıma gelmişken, Sofa Otel/Art 8 Lounge’da da Leona Blush partisinde Ozan Doğulu DJ’lik yaptı. Eşi Ece de oradaydı ve eşini aşk dolu gözlerle izliyordu. O gün kızları Arya’nın 3. yaşını kutlamışlar. Bu arada Ece Hanım’ın okulu bitmiş ve ikinci çocuk dünyaya getirme kararı almışlar. Yani Arya’ya ve Kuzey’e kısa bir süre sonra kardeş geliyor. Hatırlatmakta yarar var, Ozan ve eşi hakkında da boşanacaklar haberleri çıkmıştı.


Esin Övet