Emre Altuğ'dan Tuğba Melis Türk'e yakın markaj!

Tuğba Melis Türk, kısa bir süre önce 2 yıllık aşkı Tolga Kumova’dan ayrıldı. Bunu öğrenen Emre Altuğ güzel oyuncuyu, yakın markaja aldı. ‘Tuğba’dan çok etkilendim’ diyen ünlü popçunun ilgisi ise henüz karşılık bulamadı!..

Emre Altuğ'dan Tuğba Melis Türk'e yakın markaj!
Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Tuğba Melis Türk, geçtiğimiz haftalarda uzun süredir aşk yaşadığı Tolga Kumova ile yollarını ayırdı. İlişki, Kumova'nın Avustralya'da yaşaması ve güzel oyuncunun Türkiye'deki kariyer planları nedeniyle sona erdi. Birkaç yıldır tanıştığı Tuğba Melis Türk'ün Kumova ile ayrıldığını öğrenen Emre Altuğ ise dedikodulara göre harekete geçti. Ünlü oyuncunun güzelliğinin yanı sıra kaliteli duruşu ve kibarlığını yıllardır çok beğenen Altuğ, Tuğba Melis Türk ile yakınlaşmaya çalışıyor... Ünlü popçu, geçtiğimiz yıl klibinde oynattığı Türk ile geçtiğimiz günlerde de Sağlık Bakanlığı için çekilen bir reklam filminde yan yana geldi. Emre Altuğ'un Tuğba Melis Türk'e gösterdiği ilgi, set ekibindeki kimsenin gözünden kaçmadı.

KALBİ ŞİMDİLİK AŞKA KAPALI

Geçtiğimiz yıl Altuğ ile klip çekiminde tanışan güzel oyuncu ise şimdilik ünlü popçunun ilgisine kayıtsız kaldı... Ancak Emre Altuğ'un Türk'e ilgisi yine de bitmedi... Hatta ünlü popçu, dostlarına da "Tuğba, son zamanlarda beni en çok etkileyen kadın" dedi. Uzun süre birliktelik yaşadığı Tolga Kumova'dan kısa bir süre önce ayrılan Tuğba Melis Türk, yakın çevresine "Şimdilik yeni bir ilişkiye hazır değilim. Benim için şu an öncelik, uğruna Tolga'dan bile ayrılmayı göze aldığım kariyerim" diyor.