Sanatçı Emre Saltık son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Emre Saltık Büyükçekmece'de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Emre Saltık'a son görev
MedyaRadar'da yer alan habere göre geçirdiği kalp krizi sonucu 57 yaşında hayatını kaybeden Türk Halk Müziği sanatçısı Emre Saltık, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçen hafta geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ve dün hayatını kaybeden sanatçı Emre Saltık için ilk tören saat 12.00'de Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Buradaki törende Saltık'ın tabutu sahneye konuldu. Türk Halk Müziği sanatçısı Arif Sağ ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın da katıldığı törende yapılan konuşmalarda Saltık'ı sevenler duygularını dile getirdi.

Cenaze daha sonra Büyükçekmece Güzelce Cemevi'ne götürüldü. Aynı zamanda Büyükçekmece Belediye Meclisi üyesi olan Saltık için düzenlenen törene Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP milletvekilleri Ali Şeker, Oğuz Kaan Salıcı, Erdoğan Toprak ve Gürsel Tekin, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ve Türk Halk Müziği sanatçısı Ferhat Tunç da katıldı. Alkışlarla cenaze arabasına konulan Emra Saltık’ın naaşı Güzelce Mezarlığı'nda toprağa verildi.