Emre Uslu, Twitter'dan alçakça sözlerle açıkladı!

FETÖ'nün emniyet imamlarından olan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan firari FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirecek isimler olarak Merkel ve Meral Akşener'i işaret ederek "Umudumuz" dedi.

Emre Uslu, Twitter'dan alçakça sözlerle açıkladı!
Yeni Şafak'ın haberine göre Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyet imamlarından olan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan firari FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'dan Erdoğan'ı devirmek için Angela Merkel ve Meral Akşener'in bir umut olduğunu yazdı.

ABD'deki Rıza Sarraf davasından da ümidini kesen Uslu, "Dünyada Merkel, Türkiye'de Meral" diyerek son çare olarak bu iki ismin Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştıracağını umduğunu söyledi.

Yakalama kararı

Uslu, 1997'de Polis Akademisinden mezun olduktan sonra değişik birimlerinde görev aldığı emniyet teşkilatından 2009'da istifa etmişti.

Haziran 2017'de İstanbul Cumhuriyet Basşavcılığınca yürütülen FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında, Tuncay Opçin, Emre Uslu ve Osman Özsoy hakkında darbe girişimi öncesinde görsel ve sosyal medyada darbeye zemin hazırladıkları ve darbe girişimi sırasında da karşı çıkılmaması konusunda açıklama yaptıkları iddiasıyla ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme'' suçundan yakalama kararı çıkarılmıştı.