Engin Altan Düzyatan'dan 'Diriliş Ertuğrul'a veda mesajı

TRT 1'in uzun soluklu dizilerinden 'Diriliş Ertuğrul' ekranlara veda etti. Dizinin devam serisinde yer almayacak olan başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'dan veda paylaşımı geldi.

Engin Altan Düzyatan'dan 'Diriliş Ertuğrul'a veda mesajı
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul' 150'inci bölümü İle final yaptı. Yeni sezonda 'Diriliş Osman' olarak yoluna devam edecek yapımda rol almayacak olan Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesabından veda paylaşımı yaptı.

Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"İlk set gününden itibaren, çok emek ve özveriyle hazırlanan Metin Günay'ın kurduğu dünyaya ben ve ekip arkadaşlarım inanarak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak 5 sezon geçirdik. Bu süre içerisinde bizi yalnız Türkiye'den değil Dünyanın dört bir yanından izleyerek destekleyen tüm seyircimize çok teşekkürler. Beraber çalıştığım tüm oyuncu arkadaşlarıma, yayıncı kuruluşumuz TRT1'de yapımcımız Mehmet Bozdağ'a teşekkürler. Böyle unutulmaz bir işin içinde olmak, zor şartlarda çalışıp bu işi buralara kadar getirmek kameraman arkadaşlarımdan, set çalışanlarına kadar arkada büyük bir ekibin çalışması sonucu oldu. Emeği geçen herkesle çalışmak benim için büyük zevkti. Yeni projelerde görüşmek üzere."

Engin Altan Düzyatan'dan 'Diriliş Ertuğrul'a veda mesajı