Engin Altan Düzyatan'ın sabırsızlığı!

İş adamı ve Ressam Cengiz Yatağan’ın “Kırk Nefes” adlı resim sergisine katılan Engin Altan Düzyatan'dan özel hayatıyla ilgili açıklamalar geldi.

Engin Altan Düzyatan'ın sabırsızlığı!
Sözcü'de yer alan habere göre butik oteller zinciri Stories Otellerin sahibi iş adamı Cengiz Yatağan'ın ikinci solo resim performansı olan “Kırk Nefes” resim sergisi AkMerkez'de yer alan özel bir davet alanında farklı bir sergi konseptinde gerçekleşti.

Geceye, iş dünyası, cemiyet ve sanat dünyasının tanınmış simaları katıldı. Sergi, önce açılış kokteylinde ve gecenin ilerleyen saatlerinde tabloların ön plana çıkmasını sağlayan özel bir ışık oyunu ile bir clup haline dönüştü.

‘BABALIK BAMBAŞKA BİR DUYGU’

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, sergiye birlikte katıldı. Sergide çok güzel eserlerin olduğunu söyleyen Düzyatan, “Bir tanesini çok beğendim. Alacağım eserin 4250 Euro olduğunu öğrendik” dedi. Cengiz Yatağan'ın 2. Sergisinin olduğunu belirten Düzyatan, daha önce bir tablo aldığını ve evlerinin en güzel köşesinde olduğunu söyledi.

Düzyatan, “Sizin böyle yetenekleriniz var mı?” sorusuna ise “Sanatla uğraşan herkes bir kere tuvali alıp yapmayı denemiştir. Bende 1-2 kere denedim ama yapamayacağımı anlamam uzun sürmedi” diyerek bu konuda kabiliyeti olmadığını vurguladı. Son olarak babalığın güzel gittiğini söyleyen oyuncu, “Babalık kesinlikle bambaşka bir duygu. Eskiden sadece kendiniz için yaşıyordunuz. Sonra evlendiniz. Hem kendiniz hem de eşiniz içi yaşıyorsunuz. Sonra çocuk olunca sadece onun için yaşıyorsunuz. Aldığınız her kararda sadece onu düşünüyorsunuz. Ayrı kalmakta zor artık… Diziyi çekerken setin son saatlerinde ‘Hadi abi hadi hemen çekelim eve gitmem lazım' diyorsunuz” şeklinde konuştu.