Erdal Acar Karşıyaka'nın borçlarını ödedi

KSK’de futbolun sorumluluğunu alan İstanbullu işadamı Erdal Acar, yeşil-kırmızılı kulübün altyapısını da üstlendi. Acar, ilk olarak altyapıdaki 35 bin liralık alacakları ödedi.

Erdal Acar Karşıyaka'nın borçlarını ödedi
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre PTT 1. Lig'de Göztepe derbisini kazanarak derin bir nefes alan ve ilk 6 için umutlanan Karşıyaka'da futbolun sponsoru İstanbullu işadamı Erdal Acar şimdi de altyapıya destek verdi.

Geçtiğimiz hafta İzmir'e gelip altayapının 1 aylık antrenör, çalışan ve deplasman gideri olan 35 bin lirayı vererek yüzleri güldüren Acar, yeşil-kırmızılı kulübün önemli bir yükünü de üstlenmiş oldu.

Futbol altyapıdan sorumlu yönetici Korhan Yetiş, Erdal Acar'ın bundan böyle altyapının giderlerini üstlenerek KSK'ye bir destek daha verdiğini belirterek, "Acar'a teşekkür ediyoruz. Antrenörlerimizin, altyapı çalışanlarımızın maaşlarını, deplasman giderlerimizi her ay yapacağı yardımla üstleneceğini söylemesi bizi mutlu etti. Buradan yetişecek oyuncular A takımın geleceğini oluşturuyor, bu bağlamda destek önemli. Geçen hafta bir aylık alacakların hepsini ödeyerek ilk adımı attı. Umarım bundan sonra altyapıda maddi sıkıntı olmaz" diye konuştu. 
Konular Spor Haberleri