Erdem Şen'e büyük şok!..

Gaziantepspor’dan 410 bin TL alacağı olan ve buna karşılık bonservisini almak üzere anlaşan Erdem Şen TFF’nin internet sitesinden sözleşmesinin feshedilmediğini öğrenince kulüp binasına gitti. Erdem sözleşmesini alıp binadan ayrıldı.

Erdem Şen'e şok!..
Hürriyet'ten Ahmet Ercanlar'ın haberine göre Gaziantepspor’dan ayrılmak isteyen Erdem Şen kulüple fesih sözleşmesi imzaladı. TFF sitesinden sözleşmesinin feshedilmediğini öğrenen Erdem kulübe giderek karşılıklı imzaladıkları evrakı aldı. Oyuncusunun hırsızlık yaptığını iddia eden yönetim suç duyurusunda bulundu.

EVRAKLAR KARGO İLE GİTMİŞ

Kulüp görevlilerinin olayı farketmesinin ardınan polise haber verildi. Uçağa binerek kentten ayrılmak üzere olan Erdem Şen, uçaktan indirilerek savcılığa götürüldü... Ancak Gaziantepspor’un aldığını iddia ettiği evraklar Erdem’in üzerinden çıkmadı. Evrakları kargo ile gönderdiği öğrenilen Erdem gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Belçika’ya giden Erdem ile ilgili Güneydoğu temsilcisi, hırsızlık yapıldığını iddia etti ve o anların görüntüsünü yayınladı.

‘ANAHTARI ONLAR VERDİ’

Olayın ardından konuşan Erdem Şen ise şunları söyledi:

“Onlar için şimdiden üzülüyorum.. Çok şeyler anlatacağım. Gaziantepli yöneticiler beni kandıracaklarını düşündüler. Orada anahtarı kendilerinin verdiği karakol ifadesinde var zaten. Madem ki arkamdan koşmuşlar. O zaman dış tarafın kamerasından göstersinler.

Ben orada 490 bin TL bıraktım. TFF’den tek taraflı fesih hakkını kullanabilirdim.Bu hakkımın 19. gününde beni çağırdılar. Haftalarca kadro dışı kaldım. Hep ayrımcılık yapıldı bana. Paramı da vermediler."
Konular Spor Haberleri