Erdoğan'dan flaş açıklamalar!

ABD'li askerlerin PYD'yle yakın ilişkisine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konvoylarda ABD'nin bayraklarının olması bizleri ciddi manada üzmüştür. Trump'a göstereceğiz bunları" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz' mesajını yineleyerek, "Biz endişeyle yaşayacağımıza onla

Erdoğan'dan flaş açıklamalar!
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda Hindistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Hindistan küresel bir aktördür. İlişkilerimiz önemli düzeyde ilerledi. Yazılım sektöründe Hindistan'ın yeri bellidir

Konvoylarda ABD'nin bayraklarının olması bizleri ciddi manada üzmüştür. 16'sında sayın başkana göstereceğiz. Madem ki biz uluslararası teröre ortak olarak karşıyız durum nedir diye göstereceğiz.

Korkuyla yaşasınlar

Terörle mücadele eğer ortak bir platformda yürümezse bugün bize yarın bir başkasına olacaktır, bunu paylaşmamız lazım. Bu geleneğin, buna gelenek diyorum, çünkü Sayın Obama döneminden başlayan bir süreç şu anda devam ediyor. Bunun artık noktalanması lazım. Aksi takdirde hem bölgedeki bu sıkıntı devam edecektir hem de kendileri rahatsız olacak. Bizler de NATO'nun iki ortak ülkesi, stratejik müttefikler olarak bundan ciddi manada rahatsız olacağız. Her zaman söylediğim gibi o zaman biz göbeğimizi kendimiz keseceğiz.

Bunun noktalanması lazım, Trump'a soracağız. Bir gece ansızın gelebiliriz. Biz endişe ile yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasın. Terörle mücadele ortak platformda yürümezse, bugün bize yarın başkasına. Karaçok'ta ne olduysa Sincar'da ne olduysa bunlara devam edeceğiz.

Yeni kabine sorusu

Kabine değişikliği hükümetin tasarrufudur, şu anda gündemimizde yok."