Özdemir Erdoğan'dan İzmir Fuarı'nda konser

İzmir Kültürpark’ta bulunan Kübana Gazinosu’nda 14 Eylül Perşembe İlhan Erşahin, 11 Ekim Çarşamba ise Özdemir Erdoğan ile Kaan Düzarat sahneye çıkacak.

Erdoğan'dan İzmir Fuarı'nda konser
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre İzmir Fuarı'nın unutulmaz eğlence mekanlarından Kübana Gazinosu, yıllar sonra bir müzik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu ay ve ekim ayında gerçekleşecek etkinlikte ünlü caz müzisyenleri sevenleriyle buluşacak. Caz müzisyeni, besteci, prodüktör, caz festivali küratörü İlhan Erşahin, 2008 yılından bu yana devam ettiği projesi İlhan Erşahin's Istanbul Sessions ile uzun bir aradan sonra İzmir'de, Kübana Gazinosu'nda 14 Eylül Perşembe akşamı sahneye çıkacak.

ÖZEL BİR KONSER

Türk müziğinin önemli isimlerinden Özdemir Erdoğan ise uzun süredir beraber çaldığı grubu ile yeniden İzmir'e gelecek. 11 Ekim'de sahne alacak olan Özdemir Erdoğan, hayranları için özel bir repertuvar hazırladı. Kaan Düzarat da ustasıyla aynı sahneyi paylaşacak. "İkinci Bahar'da İki Konser" adlı etkinlik kapsamında gerçekleşecek olan konserler unutulmaz bir gece yaşatırken, biletler ise mobilet.com adresinden satışa sunuldu.
Konular Müzik