Eremcan Acar - Deren Talu dedikodusu!

İki yıl önce Aylin Koç ile aşk yaşayan Eremcan Acar, şimdi de kancayı Deren Talu’ya taktı. Acar, Instagram’da takibe alıp beğeni yağmuruna tuttuğu modelin kalbini çalmayı başardı. İkili, birbirini tanıma aşamasında.

Eremcan Acar - Deren Talu dedikodusu!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre bir dönemin hızlı çapkınlarından iş adamı Erdal Acar, bayrağı eski eşi Emel Yıldırım'dan olan oğlu Eremcan Acar'a devretti. 20 yaşındaki Acar, 2017'de merhum iş adamı Mustafa Koç'un küçük kızı Aylin ile yaşadığı aşkla gündem olmuştu.

Koç ile kısa süre sonra yollarını ayıran genç adam, özel hayatında gaza bastı. Acar'ın son gözdesi ise Defne Samyeli'nin eski eşi mimar Eren Talu'dan olan büyük kızı Deren Talu oldu.

Sosyetik delikanlı, güzelliğiyle kısa sürede yıldızı parlayan Talu'yu yakın markaja aldı. Acar, boy gösterdiği davetlerde tüm bakışları üzerine toplayan, seksi paylaşımlarıyla da sosyal medyayı sallayan 22 yaşındaki modeli Instagram'da takibe aldı. Genç adam, güzel modelin paylaşımlarını da beğeni yağmuruna tuttu.

LONDRA İDDİALARI...

Son dönemde çapkınların yakından takip ettiği Deren Talu, Acar'ın ilgisine başta temkinli davrandı. Ancak Eremcan, güzel modelle ortak dostları sayesinde tanışmayı başardı.

İddiaya göre ikili, bir süredir gizli gizli görüşüp birbirlerini tanımaya çalışıyor. Genç çiftin Acar'ın üniversite eğitimi gördüğü Londra'da bir araya geldiği de konuşulanlar arasında.