Erhan Çelik’ten Gülben Ergen'e tehdit mesajları!

Gülben Ergen'e ölüm mesajları atan iki kişi gözaltına alındı...

Erhan Çelik’ten Gülben Ergen'e tehdit mesajları!

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in cep telefonuna ölüm mesajları atan iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Emre Kurtulmuş’un Erhan Çelik’in asistanının ağabeyi Harun Güçlü’nün ise şoförü olduğu ortaya çıktı. Savcılık konuyla ilgili başlattığı soruşturmayı derinleştirdi.

Magazin dünyası son 1 aydır Gülben Ergen ve bir sene önce ayrıldığı eşi  Erhan Çelik ile arasında yaşananları konuşuyor. Ergen evinin korumalı otoparkında aracının bıçakla çizilmesi üzerine Çelik hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ergen de Çelik de mahkemeden birbirlerine yönelik uzaklaştırma kararı aldırdılar.

SONUN DENİZ SEKİ GİBİ OLACAK

Gülben Ergen’in bu yaşanan süreçte özel telefonuna iki ayrı telefondan ölüm tehditleri, hakaretler içeren mesajlar gelmeye başladı. “Sonun Deniz Seki gibi olacak. Onun girdiği yere gireceksin” tarzından gelen mesajlar üzerine ünlü sanatçı savcılığa başvurdu.

İKİSİ DE TANIDIK ÇIKTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı bu mesajlar üzerine hemen harekete geçti.  Ataşehir Asayiş Büro polisleri mesajları atan kişilere yönelik bir operasyon başlattı. Mesajları atan M.Emre Kurtulmuş ve Harun Güçlü kısa sürede gözaltına alındılar. Yapılan incelemede Kurtulmuş’un Erhan Çelik’in asistanı, Seda Kurtulmuş’un ağabeyi, Harun Güçlü ise zaman zaman Çelik’in şoförlüğünü yapan kişi çıktı.

ASİSTANI SUÇU KABUL ETTİ

Şüphelilerden Kurtulmuş ifadesinde mesajları kendisinin atmadığını telefonu ablası Seda’ya verdiğini itiraf etti. Bunun üzerine asistan Seda Kurtulmuş’un ifadesine başvuruldu. Kurtulmuş mesajları kendisinin attığını kabul ederek suçu üzerine aldı.

SABIKALI ÇIKTILAR

Yapılan incelemede M.Emre Kurtulmuş’un uyuşturucu bulundurmaktan, Güçlü’nün ise adam yaralama ve tehditten hakkında polis kaydının bulunduğu belirlendi. İki isim ifadelerinin ardından serbest bırakılırken savcılık soruşturmayı derinleştirme kararı aldı.

ERHAN ÇELİK'İN ŞOFÖRÜNÜN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF KAN DONDURDU

Erhan Çelik’ten Gülben Ergen'e tehdit mesajları!