Eriyen asfaltla gelen feci kaza!..

Aydın'ın Kuşadası İlçesi’nde, eriyen asfalt yüzünden sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği minibüs, karşı şeride geçerek otomobile çarptı. Kazada, 4 kişi öldü, 6 kişi ise yaralandı.

Eriyen asfaltla gelen facia!
Hürriyet'te yer alan habere göre kaza, dün saat 13.30 sıralarında, Kuşadası- Çamlık yolu Yeniköy Mevkii’nde meydana geldi.

Çamlık yönünden Kuşadası kent merkezine giden Neşe Erduran’ın yönetimindeki 09 HR 730 plakalı otomobil ile Kuşadası’ndan Aydın yönüne giden Mehmet Erim’in kullandığı 35 DA 715 plakalı minibüs çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle iki araç da hurdaya dönerken, otomobilde bulunan Gamze Dağ, kaza yerinde öldü. Ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minibüsün sürücüsü Mehmet Erim (67) ile araçta bulunan Metehan Dağ (8) ve Adem Karazor (12) de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaralanan Faik Eren (7), Taci Erduran (8), Cemre Cemile Nilsan (1) ve Duygu Nizam’ın ise tedavilerinin sürdüğü, hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.

Minibüs sürücüsü Mehmet Erim’in sıcak nedeniyle eriyen asfaltta direksiyon kontrolünü yitirdi, bu yüzünden aracın karşı şeride geçtiği öne sürüldü. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.