Erkan Petekkaya'nın uçakta olay görüntüleri!

'Acilen alkol ve sigaranın yasaklanması gerektiğini düşünüyorum' sözleri sonrası dikkatleri üzerine çeken oyuncu Erkan Petekkaya, uçağa alkollü binerek olay çıkardığı iddiasıyla görevliler tarafından uçaktan indirildi.

Erkan Petekkaya'nın uçakta olay görüntüleri!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dizi ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya, geçmiş zamanda verdiği bir röportajda, alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getirmiş ve bu açıklamaları bir anda sosyal medya gündemine oturmuştu.

YOLCULARDAN DİKKAT ÇEKEN İDDİA

Verdiği bu röportajın ardından Petekkaya’nın Dalaman’a gitmek için bindiği uçakta alkollü olduğu ve  olay çıkardığı için görevliler tarafından uçaktan indirildiği uçakta bulunan yolcular tarafından gündeme getirildi. Ayrıca bir yolcu Erkan Petekkaya’nın uçakta olay çıkardığı anların videosunu çekerek kayda aldı.

PETEKKAYA’NIN İSYANI KAMERADA

Uçaktaki bir yolcu tarafından çekilen görüntülerde, Erkan Petekkaya’nın uçaktan indirildiği anlar kameralara yansıdı. Petekkaya’nın uçaktan inerken ‘Sevgili arkadaşlar, bu işleri ben yapmadım. Yemin ederim ben yapmadım. Bunlar benim üstüme yürüyor, sosyal medyadan takipçi kazanacaklar diye… Vallahi ben yapmadım.’ demesi dikkat çekti.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..