Ersoy Dede'yi tehdit etmişti, hakim ne ceza verdi?

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, bugünkü yazısında, İsmail Türk'ün zamanında kendisini tehdit ettiğini ve mahkemenin bugün o tehdit için verdiği açıkladı

Ersoy Dede'yi tehdit etmişti, hakim ne ceza verdi?
MedyaRadar'da yer alan habere göre Ersoy Dede, "FETÖ televizyonunda, FETÖ’cüleri savunmak adına, beni böylesi açıkça tehdit etmiş olan bu adam, 2014’ten beri firariydi" dediği İsmail Türk'le ilgili mahkeme kararını yazdı.

Ersoy Dede, o gün ismail Türk'ün kendisine “Bir gün de Ersoy Dede’yi sokakta yakalarlar, ağzını burnunu kırarlar” dediğini hatırlatırken hakimin bu açıkça tehdidi, ‘kabahat’e soktu, 87 gün karşılığı bir asgari ücret kadar ceza verip yılladığını ifade etti.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O YAZISI

FETÖ kanalında tehdit etmişti!

Meral Akşener’in ekibinde İsmail Türk diye biri var.. ‘Habererk’ isimli bir internet sitesi üzerinden Bahçeli ve arkadaşlarına operasyon çeken bir hizipti bunlar MHP’de.. Meral Akşener, İP hareketini ilan edince burada konumlandılar..

Ekrem Dumanlı’nın ilk gözaltına alındığı 14 Aralık operasyonu sırasında örgüt televizyonu S Haber’de yorum yapıyordu.. Benim; ‘Bugün Ekrem’in yanında resim veren milletvekilleri, siz de gün gelecek hesap vereceksiniz’ sözüm, bu adama soruldu canlı yayında.. Hakan Şükür, İdris Bal ve İdris Naim Şahin’i kastediyordum..

İsmail Türk, bunun üzerine, türlü hakaretler ettikten sonra; “Bir gün de Ersoy Dede’yi sokakta yakalarlar, ağzını burnunu kırarlar” dedi.. FETÖ televizyonunda, FETÖ’cüleri savunmak adına, beni böylesi açıkça tehdit etmiş olan bu adam, 2014’ten beri firariydi.. Geçenlerde yakalandı, mahkemeye çıktı..

Hakim, bu açıkça tehdidi, ‘kabahat’e soktu, 87 gün karşılığı bir asgari ücret kadar ceza verdi yolladı.. Onu da dört takside böldü.. Umarım yakınlarda, yargıdaki garip manzaraları daha da fazla konuşmak zorunda kalmayız..

Ersoy DEDE / Star Gazete