Esin Moralıoğlu'ndan 600 bin liralık poz!

Boşandığı İshak Cerit'le yeniden evlenen Esin Moralıoğlu, instagram'daki paylaşımıyla olay oldu! Eski mankenin, yüzük, saat ve bilekliklerinin toplam değeri lüks bir ev fiyatıydı.

Esin Moralıoğlu'ndan 600 bin liralık poz!
Takvim'de yer alan habere göre bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Esin Moralıoğlu, İshak Cerit'le evlendikten sonra modellik ve oyunculuk kariyerine son verdi. 2006'da evlendiği Cerit'le boşanıp yeniden nikah masasına oturan Moralıoğlu, yaşadığı lüks hayatıyla dikkat çekiyor. Yılın büyük kısmını Yunanistan, İtalya ve ABD'yi gezerek geçiren Esin Moralıoğlu, önceki gün instagram'da paylaştığı bir kareyle de olay oldu.

TERCİHİ CARTİER

Bilek ve elinin fotoğrafını paylaşan eski mankenin, çoğunluğu Cartier marka olan takıları dikkat çekti. Sadece saati 180 bin lira olan Esin Moralıoğlu'nun yine taşlarla süslü Cartier marka bileziği de 125 bin liraydı. Kolunda 3 altın bilezik daha olan eski manken, yüzük tercihini de Cartier'den yana kullandı. Parmağında gösterişli bir de elmas yüzüğü olan Esin Moralıoğlu'nun saat ve diğer aksesuvarlarının toplam fiyatı ise 600 bin lirayı buldu. Eski modelin bu fotoğrafı da "Elinde lüks bir dairenin ücretini taşıyor" dedirtti.

600 BİN LİRALIK POZ

Moralıoğlu'nun Cartier saati, Cartier bileklikleri ve Cartier yüzüğü ile diğer takılarının değeri 600 bin lirayı buldu.