Esin Övet; Erhan Çelik-Gülben Ergen olayını meze yaptı!..

"...Özellikle de kendi meslektaşlarına-gazetecilere(erkek olanlara) karşı ayrı bir takıntısı olan Esin Övet, sürekli olarak bu şekilde haber yapmasıyla da medya içinde tepki topluyor."

Esin Övet; Erhan Çelik-Gülben Ergen olayını meze yaptı!..
UçanKuş'tan çarpıcı bir analiz...

Esin Övet’in
 erkeklere karşı ayrı bir kini olduğu ve daha önce yaşadığıboşanma olayından itibaren bunun zirveye çıktığı, nedenleriyle beraber daha önceki haberlerimizde yer almıştı.

ESİN ÖVET’İN NEDEN “ERKEK DÜŞMANI” OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!.. VE BUGÜN PARTNERLERİ OYA AYDOĞAN VE MERT ÖĞÜN’LE DE TERS DÜŞTÜ!

Özellikle de kendi meslektaşlarına-gazetecilere(erkek olanlara) karşı ayrı bir takıntısı olan Esin Övet, sürekli olarak bu şekilde haber yapmasıyla da medya içinde tepki topluyor.

Çünkü bir yandan da tam tersi konuşup, “Ben gazeteciyim, beni neden haber yapıyorlar?.. Ben sanatçı değilim, ünlü değilim” diyip duruyor!...

ŞİMDİ DE KENDİ GENEL YAYIN YÖNETMENİNİ MASAYA YATIRDI!

Ve Esin Övet, bu sabah Beyaz TV’de yaptığı programda kendi yazı yazdığı grubun(Habertürk) genel yayın yönetmenlerinden Erhan Çelik’i “meze” yaptı.
Durup dururken Erhan Çelik ile Gülben Ergen konusunu açıp, stüdyoda programı paylaştığı arkadaşlarıyla konuyu masaya yatırdı.

Allah’tan diğer kişiler, bir genel yayın yönetmeni olduğu için etik olarakErhan Çelik’e karşı saygılıydı da(herhangi bir playboy gibi davranmadılar) pek bir şey söylemediler.

Ancak, Esin Övet, güya güzel konuşur gibi yapıp(!) ikilinin arasındaki yaş farkını gündeme getirdi!.. “Ama 4 yaş pek önemli değil” falan gibi konuşmaya başladı sonra!..
Fakat diğer yorumcular pek “topa” girmeyince kendi söyledikleriyle kaldı!..
Tabi ki, bu durum Show-Habertürk grubu için de ilginç!.. Bugün“içeride” nasıl yorumlanıyordur acaba?..

Biz dışarıdan bir medya grubu olarak dahi, bir genel yayın yönetmeniolduğu için bu haberlere son derece dikkat ediyoruz. Mesleğin etik kurallarından biridir bu…
Uçankuş olarak bu kurtlar sofrasına düştüğü için Erhan Çelik’e “Allah kolalık versin” diyoruz ama hatırlatıyoruz “Her gazeteci bunun gibi değil”!.. Etik kurallar herkes için bitmedi…
Esin Övet her nasılsa onda “kalem” var diye, bunları yaptığında  karşısındakinde de “kalem” olduğunu unutuyor ve kendisi hakkında haber yapılınca hiç yüzü kızarmadan nasıl da bozuluyor, bu da ilginç!..

AMAN DİKKAT!.. OSMAN GÖKÇEK DE DİKKAT ETMELİ!..

Habertürk’ten Erhan Çelik’iBeyaz TV’deki programında aşk hayatıyla“meze” yapan Esin ÖvetBeyaz TV’deki patronu Osman Gökçek’i de bu kez, Habertürk gazetesinde “meze” yapar mı, bilinmez!..

Ama genç patron Osman Gökçek’in de bu örnekleri izleyip(!) dikkatlidavranması gerek…
Osman Gökçek’in odasına gidip, Söylemezsem Olmaz programındaki arkadaşlarını şikayet ettiğini bile(saldırmamız gerekenlere susuyorlar, tek kalıyorum gibi konuşmalar…) dışarıda herkese anlatan Esin Övet, yakındaOsman Gökçek’i de bu kez gazetesinde yazar ya da yazdırırsa şaşırmayız!..

Önemli Not: Şayet Esin Övet“Ben meslektaşlarım dahil herkesi yazarım, haber yaparım” diyorsa, bunu da saygıyla karşılamak gerek… Tek şart, kendisini de diğer meslektaşları yazdığında, kızmamak şartıyla!.. “Ben gazeteciyim, beni yazamazlar, her yere giderim” dememek şartıyla!..