Esin Övet ve Mert Öğün Beyaz TV'den kovuldu

Beyaz TV; son derece taraflı yayınlar yapan Esin Övet ve Mert Öğün'le ilişkisini kesti!..

Esin Övet ve Mert Öğün Beyaz TV'den kovuldu
UçanKuş'ta yer alan habere göre günlerdir konuşuluyor, tartışılıyordu.

“Rating için bu şekilde program yapılmaz” eleştirilerinin ardı arkası kesilmiyordu.
Ve sürekli tek taraflı yayınlar…

Hiçbir bilgi, belge, delil olmadan sadece tek taraflı konuşturulan ve çamur atılan insanlar…
Aslında Beyaz TV yönetimi son derece başarılı bir konsept kurmuş ve doğal olarak Altın Kelebek ödülünü bile almıştı program… Tüm bu dezavantajlarına rağmen…

Ancak özellikle de Esin Övet’in eşinden boşandığından beri yaşadığı “erkeklere olan” öfkesini programa taşımasını bir türlü engelleyememişlerdi.

Hatta hatta daha da ileri gidip, bazı ruhsal problem yaşayan ünlüleri ekrana çıkartıp ağlatmak ve de hiç ilgisi olmadığı halde Başbakan’a “bağırtmak” gibi durumlara düşürmüştü Esin Övet programı…

Tek taraflı boş iddiaları sürekli “ah ah, vah vah”larla geçiştiren Esin Övet’le ilgili sezonun bitmesini bekleyen Beyaz TV yönetimi, beklenen hareketi yaptı ve hem Esin Övet’i, hem de Mert Öğün’ü kovdu.

Kişisel hırslarını ekrana taşıyan, her hafta sonu bir sürü “yer”in davetlisi olarak bu kişilerin oralarda, buralarda gezmesini de kınayan Beyaz TVyönetimi, az önce de bu “beklenen final”i duyurdu.
Zaten kuralcılığıyla bilinen Melih Gökçek’in bu kuralsız programcılığa son vereceği de haftalardır konuşuluyordu.

Ve sezonun bitmesine kadar sabredildi. Osman Gökçek’in talimatıyla da hem Esin Övet, hem de Mert Öğün’e“Sizinle tüm ilişiğimiz kesilmiştir” yazısı verilerek, yeni sezonda başka isimlerle çalışılacağı bildirildi.

Yeni sezon için düşünülen kişiler arasında Sabah gazetesinin başarılı isimleri arasında yer Sinan Özedincik var.