Eşini öldürtmeyi başaramadı!...

Eşini öldürtmek için kiralık katil arayan Rus işadamı 5 kez dolandırıcıya çattı. Tehdit ettiği son dolandırıcı polisi arayınca yakayı ele veren işadamı hapse atıldı.

Eşini öldürtmeyi başaramadı!...
Vatan'ın yer verdiği Rusya'da yayımlanan Moskovski Komsomolets gazetesinin haberine göre karısını öldürtmek için kiralık katil arayan 47 yaşındaki işadamı Konstantin Monastyrsky, yaklaşık 4 bin euro vererek biriyle anlaştı. Ancak kiralık katil görevini yerine getirmedi.

Monastyrsky'nin daha sonra bağlantı kurup karısını öldürmek için anlaşıp, yaklaşık 2000 ile 10000 euro arasında para verdiği 3 kiralık katil daha sahte çıktı. 4 kez dolandırılan işadamı pes etmedi ve bir kez daha kiralık katil tutmak için girişimde bulundu. Ancak son tuttuğu dolandırıcı işadamının tehditlerine maruz kalınca polisi aradı. Polis sahte katilden, kurbanını öldürdüğünü gösteren sahte bir fotoğrafı Monastyrsky'e göndermesini istedi. Tuzağa inanan Monastyrsky sahte katile 10 bin euro ödeme yaparken yakalandı. 8 buçuk yıl ceza alan işadamı daha önce 4 kez kiralık katil tutmaya çalıştığını itiraf etti. İşadamının paylaşmak istemediği serveti ise eşinin oldu.