İbrahim Toraman: "Eşim kumpas kurup iftira attı"

Boşanma aşamasındaki eşini savcılığa şikâyet eden İbrahim Toraman, “Kamuoyuna açık bir alanda çekilen fotoğrafı baş başa gibi basına servis edip aldatıldığı izlenimi veriyor” dedi.

Eşini savcılığa şikâyet etti
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcularından İbrahim Toraman, boşanmak üzere olduğu eşi Eylem Toraman'ı savcılığa şikâyet etti. Toraman, eşinin medyayı kullanarak kendisine kumpas kurduğunu ve boşanma davasını lehine sonuçlandırmak için iftira attığını ileri sürdü. Ünlü futbolcu şikâyet dilekçesinde, Eylem Toraman'ın evliliğinin bozulmasından sonra art niyetli olarak medyayı kullanmaya çalışarak, elde ettiği saygınlık ve prestijlerle dolu kariyerini zedelemeye çalıştığını kaydetti.

KARALAMA KAMPANYASI

Süregelen boşanma davasında lehine sonuç alabilmek için kendisine iftira attığını ileri süren ünlü futbolcu, Eylem Toraman'ın gayri ahlaki ve art niyetli olarak karalama kampanyası başlattığını belirtti.

Bir dizi programlara katılarak, eşinin en yakın arkadaşıyla kendisini aldattığını iddia ederek kendisine attığı iftiraları basın önüne serdiğini anlatan Toraman, "Eylem, kendisini aldattığımı iddia ettiği A.T.'yi devam eden boşanma davasında kendisi lehine tanıklık yapmadığı için tehdit etti. A.T.'nin şikâyeti üzerine adli makamlarca yargılandı ve hapis cezasına çarptırıldı" dedi.

İbrahim Toraman, eşinin A.T. ile kamuoyuna açık bir alanda çekilen fotoğrafı sanki baş başa çekilmişçesine basına servis ettiğini ileri sürerek, "Eylem, boşanmak üzere olduğumuz davada yargılama görevini ve yürütülen mahkemeyi etkilemek, baskı altına almak ve kamuoyunun dikkatini çekerek, İbrahim Toraman hakkında kötü izlenim uyandırmaya çalışıyor" dedi.
Konular Spor Haberleri