Eşiyle tatil yolundayken ensesinden kurşun girdi!

Tatile çıkan Umut Yılmaz ve Sevil Yılmaz çiftinin içinde olduğu araca Maltepe’de nereden geldiği belli olmayan kurşun isabet etti. Yılmaz, direksiyonda yığıldı, eşi Sevil Yılmaz ağır yaralandı.

Eşiyle tatil yolundayken ensesinden kurşun girdi!
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in özel haberine göre bir sigorta şirketinde çalışan karı-koca Umut Yılmaz ile eşi Sevil Yılmaz, cuma akşamı Antalya’ya önceden rezervasyon yaptırdıkları otele gitmek üzere valizlerini otomobillerine yüklediler. Maltepe Küçükyalı’da oturan çift akşam 21.00 sıralarında E-5’e çıktıktan bir süre sonra direksiyondaki Umut Yılmaz kanlar içinde kaldı.

Yılmaz başına isabet eden kurşunla direksiyona yığıldı. Umut Yılmaz, bu sırada otomobilinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yanındaki eşi Sevil Yılmaz da otomobilin sağa sola çarpmasıyla yaralandı.

Maltepe’de otobanda zikzaklar çizen araç bu sırada önündeki başka bir otomobile arkadan çarptı. Öndeki otomobili kullanan kişi bu sırada anormal bir durum olduğunu fark etti. Aracını frenleyerek arkadaki otomobili de durdurmayı başardı. Kaza sırasında otomobilde bulunan Yılmaz çiftenden Sevil Yılmaz da yaralandı. Çift Kartal Lütfi Kırdar Hastanesi’ne kaldırıldı. Başından yaralanan Umut Yılmaz, hemen ameliyata alındı. Ensesinden giren kurşun çıkartılırken genç adamın yoğun bakımda uyutulduğu öğrenildi.

Maganda kurşunuyla bir anda hayatı kararan genç adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan yanındaki eşi Sevil Yılmaz’ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Otomobilin çarpmasıyla yaralanan Sevil Yılmaz şimdi eşinin gözlerini açmasını umut ediyor. Polis kurşunun geliş yönüne göre çevrede çalışma yapmaya devam ediyor.