Eski eş sorusu İrem Derici'yi kızdırdı!

İrem Derici eski eşi Rıza Esendemir’le ilgili soru soran muhabirlere “Böbreğimi isteyin hemen şurada veririm ama bana onu sormayın. Bu konu benim kafa tasımı attırıyor” dedi.

Eski eş sorusu İrem Derici'yi kızdırdı!
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre önceki akşam Beşiktaş’ta stüdyo çıkışı görüntülenen İrem Derici’nin keyfi eski eşi Rıza Esendemir’le ilgili sorular karşısında kaçtı. Çok sinirlenen popçu, muhabirlere şu sözlerle tepki gösterdi: “Sizi çok seviyorum. Kırmamak için canımı veririm. Böbreğimi isteyin bir tanesiyle yaşayabileceğim için size hemen şurada veririm. Fakat bana bu konuyla ilgili bir daha soru gelirse, insanlığımı kalbime gömeceğim ve kimsenin yüzüne bakmayacağım. Siz değerli muhabir arkadaşlarım için her şeyi yaparım. Ama bu konu benim kafa tasımı attırıyor.”

İrem Derici, “Sinan Akçıl’ın İzel’le düet yaptığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ de 14 Şubat’ta çıkacak, Akçıl şarkının rakipsiz olduğunu söylüyor, ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine şöyle dedi:

“Ankara’ya giderken uçakta dinledim o şarkıyı. Yıkılıyor. Hatta kıskandım, pilota gidip ‘Uçağı düşür ama sadece Sinan ölsün’ demeyi düşündüm. Gerçekten çok güzel şarkı.”