Eski Yeniçağ yazarı İsmail Türk gözaltına alındı

Yeni Çağ Gazetesi ve FETÖ'cü Ünal Tanık'ın Rotahaber adlı haber sitesinde köşe yazarlığı yapan İsmail Türk, Esenboğa havaalanında gözaltına alındı.

Eski Yeniçağ yazarı İsmail Türk gözaltına alındı
Sabah'ta yer alan habere göre Türk'ün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı belirlendi.

FETÖ'nün MHP'ye sızma girişiminde kilit rol oynayan Eski Yeniçağ ve Rotahaber yazarı İsmail Türk bugün Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü operasyon kapsamında gözaltına alındı.

FETÖ KUMPASLARINI KÖŞELERİNE TAŞIDILAR!

2011 yılında MHP'ye kaset komplosu kurduktan sonra MHP yöneticilerini 'Türk İntikam Tugayı' isimli terör örgütü şemasına dahil ederek telefonlarını dinleyen FETÖ, 2010'dan bu yana da kendi yayın organlarında ve sosyal medyada Meral Akşener'i destekleyen yayınlar yaptı. Kırgızistan'da firari olarak yaşayan İsmail Türk de bu operasyonlara destek vermişti.

FETÖ'CÜ SÖNMEZ'E KÖŞE YAZARLIĞI YAPTIRDI!

2010'da Bağımsız Ülkücüler adlı bir hareket kuran ve FETÖ yapılanmasının mimarlarından İrfan Sönmez, İsmail Türk'e ait Haber Erk isimli sitede köşe yazarlığı yapıyor. Sönmez'in finansman ve lobicilik konusunda Akşener'e destek verdiği iddia ediliyor.