Eski yöneticiden Onur Kıvrak itirafı!

Fut­bol­cu­nun sa­tıl­ma­sı ih­ti­ma­li gün­de­me ge­lir­ken, Bor­do-Ma­vi­li ku­lü­bün es­ki baş­kan yar­dım­cı­sı olan, baş­kan İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu yö­ne­ti­mi­ni pro­tes­to ede­rek is­ti­fa eden es­ki yö­ne­ti­ci Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, ge­liş­me­le­ri de­ğer­len­dir­di.

Eski yöneticiden Onur Kıvrak itirafı!
“Takım için önemli biri”

Bugün'den Batuhan Gülşah'ın haberine göre
kaleci Onur Kıv­ra­k’­ın sa­tıl­ma­sı­na şid­det­le kar­şı çı­kan Ça­kı­roğ­lu “S­ta­da za­ten 2 bin ki­şi an­cak ge­li­yor. 2 bin ki­şi­nin ya­rı­sı, İb­ra­hi­m’­in (Ha­cı­os­ma­noğ­lu) sa­tın al­dı­ğı adam­lar, di­ğer ya­rı­sı da sa­de­ce Onur için ge­li­yor. İb­ra­him, bu ger­çe­ği bil­di­ği için bü­tün bun­la­rı ya­pı­yo­r” de­di. 

Ça­kı­roğ­lu, söz­le­ri­ni şöy­le bi­tir­di: “T­rab­zon-Fe­ner­bah­çe (10 Mart 2014’te oy­nan­dı ve ta­raf­tar olay­la­rı ne­de­niy­le ya­rı­da kal­dı) ma­çın­da İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu içe­ri­de sak­la­nı­yor­du. Ben dı­şa­rı­da ta­raf­tar­lar­la ko­nu­şur­ken, Onur ya­nım­dan ge­çi­yor­du, ya­ka­la­dım ve ne­re­ye git­ti­ği­ni sor­dum. ‘İb­ra­him Baş­kan, be­ni ta­raf­ta­rı sa­kin­leş­tir­me­ye yol­la­dı­’ de­di. Onur bu ka­dar önem­li bir adam. İb­ra­hi­m’­in ta­raf­ta­rın ara­sı­na gi­re­cek yü­re­ği yok­tu! Onu­r’­u gön­der­dik­ten son­ra böy­le bir olay olur­sa ta­raf­ta­rın ya­nı­na ken­di mi gi­de­cek? Yok­sa ya­nın­da ta­şı­dı­ğı 5’in­ci sı­nıf maf­ya tip­le­ri mi gön­de­re­cek?”
Konular Spor Haberleri