Eskişehir'de iftar saati korkunç kaza!

Eskişehir’de, iftar saatinde sebze ve meyve yüklü kamyonetle otomobilin çarpışması neticesinde 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Eskişehir'de iftar saati korkunç kaza!
İHA'nın haberine göre, Celal Ç. (53) idaresindeki 26 UD 081 plakalı sebze ve meyve yüklü kamyonetle Ramazan E. (35) idaresindeki 26 EA 241 plakalı otomobil, Emek Mahallesi Mamuca yolu üzerinde çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Ramazan E. araç içerisinde sıkışarak olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü Celal Ç. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Sevcan E., Berat E. (3) ve Hazal E. yaralandı.

Ramazan E.’nin cenazesi savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ve itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılmasının ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılardan Celal Ç. ve Berat E. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Sevcan E. Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne ve Hazal E. de olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla götürüldükleri Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla alakalı soruşturma sürüyor.