Esra Balamir'den ses getirecek açıklamalar

Esra Balamir yepyeni hiti “Söke Söke” ile bir kez daha ortalığın tozunu attırıyor. Yakın dostu aynı zamanda projenin süpervizörlüğünü yapan Demet Akalın ile video klip çeken ünlü isim, “Demet’in dostluğunu hiçbir şeye değişmem” diyor.

Esra Balamir'den ses getirecek açıklamalar
Esra Balamir'in Akşam'da yayınlanan röportajı...

- Uzun bir aradan sonra yeniden müzik sektörüne geri döndünüz. Neden bu kadar ara verdiniz?


Evet. Yaklaşık 5 yıl kadar bir sessizliğim oldu. Önce ‘ben bu işi yapmayacağım’ dedim. Sonra şarkı söylemeden yapamadığımı fark ettim. Beş yıl boyunca televizyonlarda programlar yaptım, sunuculuğa devam ettim. Özel bir TV kanalında yaptığım program gerçekten çok beğeniliyordu ama hâlâ bir şeyler eksikti. Ben de hâl böyle olunca sektöre yeniden geri döndüm.

- ‘Söke Söke’ isimli single çalışmanızdan biraz bahseder misiniz?

Single’da 90’lı yıllarda sevgili Bendeniz’in seslendirdiği ‘Neler Olacak’ şarkısının cover versiyonu yer alıyor. DMC etiketiyle çıkan single, tüm digital platformlarda dinlenebiliyor. İnanılmaz güzel tepkiler alıyorum. Sevenlerim beni gerçekten de çok özlemiş. ‘Söke Söke’nin sözleri Murat Güneş, müziği ve aranjesi de Volga Tamöz’e ait. Video klibimizi ünlü yönetmen Tamer Aydoğdu çekti. 1960’lı yılların anlatıldığı ve retro rüzgarlarının estiği klipte tüm arkadaşlarım rol aldı.

ÜMİZSİZLİĞE KAPILDIM

- Projenin süpervizörlüğünü de yakın arkadaşınız Demet Akalın üstlendi.


Demet (Akalın) ile 16-17 yıllık bir dostluğumuz var. Kendisi her zaman ve her projemde bana olan desteğini esirgememiştir. Bu işte de bana tam destek verdi, sağ olsun. Single’ımın süpervizörlüğünü üstlendi. Klibimi çektirdi ve klipte rol aldı. Onun için ne söylesem yaptığı dostluğun, verdiği desteğin yanında hiç kalır. Demet’in dostluğunu hiçbir şeye değişmem.

- Biraz da özel hayatınızdan bahsedelim... Ciddi hastalıkların üstesinden geldiğinizi biliyoruz. Tekrar geçmiş olsun…  Şimdi sağlık durumunuzla ilgili son durum nedir?

Çok şükür şimdi sağlığım gayet iyi. Ama uzun süre ilaçlar ve ciddi tıbbi takviyeler aldım. Çok fazla hayatla iç içe olamamıştım. Bir dönem rahatsızlığımdan dolayı ümitsizliğe de kapıldığım oldu. Ancak sonra hemen toparladım ve kendime geldim. Sağlıktan ötesi yalan ve boş. Allah tüm hastalarımıza sağlık ve şifa versin. Her şey gelip geçici ve gerçekten de her şeyin başı sağlık…

- Peki şimdi olsa müziğe tekrar bu kadar ara verir miydin?

Asla. Asla bir daha böyle bir nadasa bırakmayacağım kendimi. Ben şarkı söyledikçe mutlu olan bir insanım. Özel bir müzik kanalında VJ’lik de yaptım ve müzik her daim hayatımın içindeydi. Allah’ım bana sağlık ve sıhhat verdiği sürece daha söyleyecek çok şarkım olacak.

SONBAHARDA YENİ BİR PROJE

- Bundan sonra müzik sektöründeki hedefiniz nedir?


Yeni projemi de sonbahar gibi müzikseverlerle buluşturmayı hedefliyorum. Umarım her şey dilediğim gibi olur.

- Başka sektörlerde de sizi görecek miyiz? Özellikle sunuculuk deneyimleriniz çok başarılıydı. Var mı böyle projeler?

Evet, tekliflere sıcak bakıyorum. Çünkü ekranda olmak da bana inanılmaz keyif veriyor. Elimde sinema filmi projeleri de var. Hatırlarsanız film ve dizi deneyimlerim de olmuştu. Senaryoları okuyorum, gerçekten en yakın zamanda çok içime sinen bir işte olmayı isterim.  
Konular Röportaj