Ethem Sancak medya patronu oluyor!...

Star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin hisselerinin yüzde 50'sinin Ethem Sancak'a devri için Rekabet Kurumuna başvuruldu.

Ethem Sancak medya patronu oluyor!...
Milliyet'in haberine göre kurumun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Fettah Tamince, Ali Tamince ve Turgay Mutlu Şimaylı tarafı ile Ethem Sancak arasında düzenlenen hisse devri sözleşmesi uyarınca star Medya Yayıncılık, Star Medya Ajans, Star Matbaacılık, Dinamik Radyo şirketlerinin her birinin hisselerinin yüzde 50'sinin Ethem Sancak'a devri için Rekabet Kurumuna başvuruda bulunuldu.

BMC için onay çıktı

Öte yandan Ethem Sancak'ın bir diğer şirketi Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'nin BMC'yi satın alması için Rekabet Kurumu'ndan bugün onay çıktı. Konuya ilişkin Kurul kararı, Rekabet Kurumu'nun internet sitesinde yayımlandı.

Kararda, "BMC Sanayi ve Ticaret AŞ'nin çeşitli varlıklarından oluşturulan BMC Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün, Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'ye devredilmesi işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığı" bildirildi.