Evleri başlarına yıkıldı!..

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan 4 katlı bina, bitişiğinde bulunan 3 katlı binaya zarar verdi. Duvarları kırılan evdekiler büyük panik yaşarken, hemen yanında bulunan tek katlı evin üzerine de beton parçaları yağdı, ev harabeye döndü.

Evleri başlarına yıkıldı!..
Yeni Asır Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre evde yaşayan üniversite öğrencisi Adem Dağ, o sırada evde olmadığı için hayatta kaldığını söyledi. Evleri zarar görenler, hiçbir önlem alınmadan ve uyarı yapılmadan binanın yıkıldığını belirttiler, hem belediyeye hem de valiliğe şikayette bulundular.

UYARI YAPMADILAR

Evleri zarar gören Ömer- Gülsiye Moralı çifti de yıkım sırasında çevrede önlem alınmadığını öne sürerek, "Komşulara uyarı yapmadılar. Aniden gelip iş makinesiyle yıkıma başladılar. Evde büyük korku yaşadık, çatı, duvar kırıldı. Zararımız büyük. Böyle yerlerde yıkım yapılacaksa teknik eleman da bulunmalı, diğer binaların zarar görmemesi için tedbir alınmalı. Burada bunların hiç biri yapılmadı, evimizin durumu ortada. Hem Valiliğe hem de belediyeye şikayette bulunduk" dedi.

ÇATISI ÇÖKTÜ, DUVARLARI KIRILDI

Hiçbir önlem alınmadan yapılan yıkım sırasında bitişiğindeki 3 katlı binanın çatısı ve duvarları kırıldı, elektrik tesisatı zarar gördü, tek katlı bir evin üzerine ise beton parçaları yağdı.