Evli çıkan nişanlıdan Linet'e özür mektubu!

Evli olduğunu öğrendiği nişanlısı Laurent Zaimonovic’le yollarını ayıran Linet’e Fransa’dan aşk dolu bir mektup geldi. Zaimonovic el yazısıyla kaleme aldığı mektupta, “Hiçbir şey için geç değil, seni seviyorum” dedi.

Evli çıkan nişanlıdan Linet'e özür mektubu!
Milliyet'te yer alan habere göre Linet, 1.5 yıl aşk yaşadığı Fransız Laurent Zaimonovic’le beş ay önce nişanlanmıştı. Şarkıcı, evlilik planları yaparken iş adamının eşinden şok bir telefon almıştı: “Kocam İstanbul’a çok sık seyahat edince şüphelendim. Araştırdım ve karşıma siz çıktınız. Evlenmeniz mümkün değil, asla boşanmayacağım.”

Linet, zor günleri geride bırakmışken eski nişanlısından sürpriz bir mektup aldı. İş adamı, el yazısını kullandığı Fransızca mektupta af diledi...

Eşine boşanma davası açtığını belirten Zaimonovic, şunları yazdı: “Sana ve Türk halkına gerçeği açıklamak istiyorum. Beni Affet. Fevkalade zamanlar paylaştık ve bu sadece başlangıç. Yakında evli bir adam olmayacağım ve seni sevgili annenden istemek, evlenmek ve hayal ettiğimiz aileyi kurmak için özgürlüğe kavuşacağım. Sana olan aşkım ve söz verdiğim her şey hakkında asla yalan söylemedim. Güzel hikayemize devam etmek için hâlâ şansımız var, hiçbir şey için geç değil. Seni seviyorum.”