Eylem Toraman'a ceza!

Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcusu İbrahim Toraman ile boşanma davası devam eden Eylem Toraman, davada lehine tanıklık yapmayan hizmetçi Y.Ç.’ye hakarette bulunarak tehdit ettiği gerekçesiyle mahkûm oldu.

Eylem Toraman'a ceza!
Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre eşine ‘şiddet gördüğü’ iddiasıyla geçen yıl açtığı boşanma davasında 5 milyon TL tazminat isteyen Toraman’ın yargılandığı davanın son duruşması İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Toraman savunmasında, “Abla kardeş gibiydik. Ben evi terk ettikten sonra kendisi ile WhatsApp’tan mesajlaştık. İbrahim ile ilgili tanıklık yapacağını ve söylediklerimin yalan olduğunu anlatacağını, sahte fotoğraflarımı ifşa edeceğini söyledi. Beni tahrik etti, kendimi kaybettim ve mesajlar attım” dedi.

‘SUÇA EĞİLİMLİ’

Kararını açıklayan mahkeme, Eylem Toraman’a hakaret ve tehdit suçundan 4 bin TL adli para cezası verdi. Kararda, Toraman’ın eski nişanlısına hakaret etmekten para cezasına çarptırıldığı ve cezanın ertelendiği de ortaya çıktı. Mahkeme heyeti, Toraman’ın suç işlemeye eğilimli olduğunu belirterek cezayı ertelemedi. Eylem Toraman’ın adliye çalışanı arkadaşı Ayşe T. ile de karşılıklı hakaret ve tehdit davaları sürüyor.
Konular Spor Haberleri